Circus huren voor bedrijfsfeesten

Wij creëren dé spectaculaire circus ervaring voor uw feest of evenement.  Door onze jarenlange ervaring in het circus vak weten wij als beste hoe we uw feest of evenement tot een ware belevenis kunnen maken. Bij Circus Pammy Boltini kunt u het terecht voor:

Bedrijfsfeesten

Wilt u als bedrijf of evenement echt iets origineels neerzetten, dan is het circus natuurlijk een goede optie. Of u nou een diner onder de nok van de circustent wilt, een muziekfestival in een tent of een complete voorstelling voor uw werknemers of uw klanten, u bent bij ons aan het goede adres.

U heeft bij ons een aanbod van niet alleen de beste, meest stevige tenten, maar ook de beste artiesten en dieren. U kunt verwelkomd worden door een clown, genieten van een mooie paardenshow of griezelen bij krokodillen en pythonslangen. Een complete circusvoorstelling met een échte spreekstalmeester en een complete show is natuurlijk ook mogelijk. Alles is mogelijk!

Circus workshops

Een van de grootste namen in de circuswereld stelt zijn expertise beschikbaar. Toni Boltini, de grondlegger van het bekendste circus van Europa, heeft zijn kennis en ervaringen overgedragen aan zijn nakomelingen. Pammy Boltini wil deze kennis nu ter beschikking stellen voor een breder publiek, en heeft besloten circusworkshops aan te bieden.

U bent van harte uitgenodigd om van absolute specialisten de fijne kneepjes van het circus te komen leren.

Circus-workshops: leer de fijne kneepjes van het vak
De circus workshops van Boltini zijn zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit de verschillende disciplines die wij in huis hebben. Onder het dak van Boltini bevinden zich acrobaten, steltenlopers, trapezeartiesten, illusionisten, vuurspuwers en meer. Zoals gezegd delen we onze kennis van het unieke vak dat circus heet graag met u.

Nieuwsgierig geworden?
Als u nieuwsgierig bent naar wat er bij ons allemaal mogelijk is qua circus workshops kunt u ons altijd bellen of mailen. Dat geldt ook voor onze overige diensten. Die bestaan uit de verhuur van circustenten, dieren en artiesten. Daarmee zijn we u graag van dienst op al uw feesten, partijen en bruiloften.

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke tent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn olifanten en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer