Circus bedrijfsuitje: circus huren voor bedrijfsfeesten

Unieke circuservaring voor evenementen en bedrijven

Complete circussen huren bij circusverhuur Pammy Boltini. Ervaar hoe geweldig de circustraditie is door het huren van een circus voor uw evenement of bedrijfsfeest. Verras uw bezoekers of medewerkers met shows in een geweldige circustent, uitgevoerd door uitmuntende artiesten, prachtige dieren, verbazingwekkende acrobaten en het bijbehorende orkest. Door onze jarenlange ervaring in het circusvak weten wij als de beste hoe we uw feest of evenement tot een ware belevenis kunnen maken. Bij Circus Boltini:

"Tijdens ons bedrijfsfeest kregen wij een compleet circusoptreden in een grote circustent inclusief dieren en acrobaten. Het was een erg leuke ervaringen."

Circustent 16 meter
Circustent 20 meter

Een circus huren voor uw bedrijfsfeest

Huur een compleet circus voor uw medewerkers en zet als bedrijf een origineel bedrijfsfeest neer. Wij verhuren circustenten, circusdecoratie, circusartiesten, circusdieren en zelfs hele circusvoorstellingen voor een compleet circusgevoel. Kies een diner onder de nok van de circustent, een muziekfestival in de circustent of een complete voorstelling voor uw werknemers of klanten. Bij onze circusverhuur is veel mogelijk. U heeft bij ons een aanbod van de beste en stevigste circustenten. U kiest een tent in elke soort en maat die u wilt en die past bij uw feest of evenement.

Onze circusdieren en artiesten geven uw feest een extra dimensie. Word verwelkomd door een clown, geniet van een mooie paardenshow of griezel door pythons. Een circusvoorstelling met een échte spreekstalmeester en een complete show is natuurlijk ook mogelijk.

Kosten circusverhuur

De prijzen voor onze circusverhuur zijn voor elk feest of evenement verschillend en daarom maken we voor u altijd een offerte op maat. De kosten zijn onder andere afhankelijk van:

 • De grootte van de circustent
 • De hoeveelheid en soorten artiesten
 • Het wel of niet huren van circusdieren
 • Extra’s zoals eten en drinken
 • Het verzorgen van workshops

Telefoon: 036 - 78 52 885 Email: info@boltini.nl

Circus workshops met collega's

Leer tijdens een circus workshop de kneepjes van het vak van onze absolute specialisten. Een circus workshop met je bedrijf, afdeling of team is niet alleen ontzettend leuk, maar ook erg goed voor de teamspirit. We leren jullie tijdens dit teamutije jongleren, steltlopen en vuurspuwen en we bouwen met acrobatiek letterlijk het team. De circus workshops hebben elk een eigen maximaal aantal deelnemers. Wij bieden u onder andere de volgende workshops aan:

 • Make-up
 • Karikatuurtekenaar
 • Pantomime
 • Handlezen
 • Buikdansen
 • Schermen of zwaardvechten
 • Circusworkshop
 • Acteren, theater en meer
 • Acrobatiek
 • Reptielen
 • Stuntacts

Circus workshop reserveren Bel 036 78 52 885

Leer de kneepjes van het vak

Tijdens de workshop is er geen concurrentie en competitie, maar ontdekt u samen met uw collega’s wat leuk is, waar u goed in bent en hoe u elkaar kunt helpen om samen beter te worden. Uit onze ervaring blijkt dat de deelnemers zich na de workshop blij, trots en sterk voelen.

Onze circus workshops zijn zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit de verschillende disciplines die wij in huis hebben. Onder ons circustentdoek werken de beste artiesten zoals acrobaten, steltlopers, trapezeartiesten, illusionisten en vuurspuwers die u de meest unieke workshop kunnen geven.

Een van de grootste namen in de circuswereld stelt zijn expertise beschikbaar. Toni Boltini, de grondlegger van het bekendste circus van Europa, heeft zijn kennis en ervaringen overgedragen aan zijn nakomelingen. Pammy Boltini stelt deze kennis ter beschikking voor het grote publiek om aan iedereen te laten zien hoe geweldig het circus is. Met deze gedachte biedt zij de circus workshops aan voor bedrijven en tijdens evenementen.

Circustent 31 meter
Circustent 36 meter

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op

Bent u nieuwsgierig naar onze circusverhuur voor bedrijven en de circus workshops? Neem contact met ons op door te bellen naar 036 78 52 885, te mailen naar info@boltini.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst op al uw feesten, partijen en bruiloften.


Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...