Circus op locatie met acts en dieren

Lijkt het u leuk om een circus op locatie te boeken? Dan biedt Circus Boltini precies wat u zoekt. We reizen niet meer rond, maar u kunt nog wel degelijk de unieke sfeer van ons historische circus beleven. Compleet met authentieke spreekstalmeester, geweldige artiesten, spectaculaire acts, bijzondere dieren en muzikale ondersteuning. Het Boltini Circus op locatie is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Juiste moment voor circus op locatie

Er is altijd een goede aanleiding om Circus Boltini in te huren. Met een circus inclusief tent zet u een publiekstrekker neer waar mensen niet omheen kunnen. Ideaal voor middenstandsverenigingen of winkelcentra die wat te vieren hebben of om een andere reden iets bijzonders voor hun klanten willen doen. En ook een festival, evenement of dorps- of stadsfeest is een uitstekende gelegenheid voor een circus op locatie. Verder zijn we te boeken voor zorginstellingen, scholen en bedrijven.

Circus op locatie huren

Circus Boltini kan dus voor verschillende locaties worden gereserveerd en u hoeft er geen veld of terrein voor te hebben. We kunnen bijvoorbeeld ook een middag of avond circus op locatie binnen verzorgen. De invulling van de show is afhankelijk van de ruimte. Wanneer die beperkt is, stellen we een kort programma samen, bijvoorbeeld een show van een half uur. Op grote indoorlocaties zoals een sporthal of evenementenhal kunnen we ook uitgebreidere voorstellingen verzorgen. Heeft u de beschikking over een terrein? Dan kunt u bij Circus Boltini een circus inclusief tent huren.

Keuze uit diverse tenten bij circus op locatie

We hebben meerdere tenten voor een circus op een buitenlocatie. De diameters van onze tenten variëren van 16 tot 36 meter en ze bieden plaats aan 300 tot 2250 personen. Uw terrein en het type programma dat u aan uw bezoekers wilt aanbieden, bepalen wat de beste afmeting is voor uw evenement of gelegenheid. Circus Boltini staat er bekend om zijn tenten snel op en af te bouwen. We maken al decennialang gebruik van hydraulische circustenten.

Circus op locatie met uiteenlopende acts

Bij het samenstellen van de voorstelling kan worden gekozen uit een groot aantal acts, artiesten en dieren. Circus Boltini beschikt onder andere over acrobaten, clowns, vuurspuwers, vuureters, steltenlopers, jongleurs en pantomime-artiesten. Wilt u een circus op locatie met een dierenshow? Dan kunt u er slangen, pinguïns, kamelen, krokodillen, paarden, pony’s, lama’s, ganzen of boerderijdieren bij huren. En natuurlijk bent u bij ons ook aan het goede adres voor muzikaal entertainment of een circusorkest. De circusbeleving uitbreiden kan met een spreekstalmeester en/of een kantinewagen met hapjes en drankjes.

Offerte aanvragen voor circus op locatie

Losse dierenacts, artiesten of een volledig circus op locatie inclusief kleine of grote tent? Vraag een offerte aan. Circus Boltini is bereikbaar via het contactformulier, e-mail en telefoon.

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...