Circustent huren

Bij Boltini kunt u een circustent huren in alle soorten en maten. Een circustent is niet alleen geschikt voor een circusvoorstelling, maar ook voor bijvoorbeeld festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere evenementen. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons één of meerdere circustenten huren. Wij verhuren circustenten met uiteenlopende maten en capaciteiten, waardoor u voor elk evenement een geschikte tent bij ons kunt huren. Onze tenten gaan van 10 meter doorsnede tot 200 meter doorsnee. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren en vormen, zodat u de perfecte tent voor uw evenement zelf samen kunt stellen.

Telefoon: 036 - 78 52 885 Email: info@boltini.nl

Circustenten huren in alle soorten en maten

Wij hebben voor elk evenement verschillende circustenten te huur: van de kleinere voortenten voor bijvoorbeeld een bedrijfsreceptie tot gigantische tenten van festivalformaat. Onze circustenten zijn bovendien verduisterd, zodat u met behulp van speciale verlichting de gewenste sfeer kunt creëren.

Circustent huren 16 meter

Circustent 16 meter

Geschikt voor 300 personen
Doorsnede tent: 16 meter
Zijkant hoogte tent: 2,50 meter
Nokhoogte: 7 meter

Totale afmetingen tent: 25 x 26 meter

Circustent 16 meter huren

Circustent huren 31 meter

Circustent 31 meter

Geschikt voor 1.200 personen
Doorsnede tent: 31 meter
Zijkant hoogte tent: 14 meter
Nokhoogte: 4 meter

Totale afmetingen tent: 31 x 12 meter

Circustent 31 meter huren

Capaciteiten van de circustenten

Wij verhuren circustenten met uiteenlopende maten en capaciteiten, waardoor u voor elk evenement een geschikte tent bij ons kunt huren. Onze tenten gaan van 10 meter doorsnede tot 200 meter doorsnee. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren en vormen, zodat u de perfecte tent voor uw evenement zelf samen kunt stellen.

Doorsnede circustent

Prijs

Circustent huren met diameter van 10 meter Offerte aanvragen
Circustent huren met diameter van 16 meter Offerte aanvragen
Circustent huren met diameter van 18  meter Offerte aanvragen
Circustent huren met diameter van 20 meter Offerte aanvragen
Circustent huren met diameter van 24 meter Offerte aanvragen
Circustent huren met diameter van 28 meter Offerte aanvragen
Circustent huren met diameter van 31 meter Offerte aanvragen

Daarnaast bieden we nog een tent aan van 40 meter breed met een aanpasbare lengte tot meer dan 100 meter.

Circustent van hoge kwaliteit

Alle circustenten die wij verhuren zijn gemaakt naar de hoogste Europese normen en voldoen aan alle Europese kwaliteits- en veiligheidseisen. De kosten voor het huren van een circustent hangen af van uw wensen. Neem voor meer informatie over onze tarieven contact met ons op.

Telefoon: 036 - 78 52 885 Email: info@boltini.nl

Circustent snel op- en afbouwen

Het snel op- en afbouwen van een circustent is de specialiteit van Boltini. Toni Boltini, de oprichter van circus Boltini, is immers de uitvinder van de hydraulische circustent. Deze hydraulische circustent kan dankzij een elektrisch systeem in anderhalf uur op- en afgebouwd kan worden. Uiteraard gebruiken wij deze uitvinding van de Nederlandse circuslegende Toni Boltini nog steeds.

Festivaltent huren

Wanneer u in Nederland een festival organiseert, moet u rekening houden met verschillende weersomstandigheden. Met een grote festivaltent speelt u eenvoudig in op koud of nat weer. In de circustent hebben bezoekers een plek om te schuilen als het regent en kunnen ze opwarmen als het erg koud is. Direct een festivaltent huren? Neem contact met ons op via 036 - 78 52 885 of stuur een e-mail naar info@boltini.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Kramen en stands huren

Bij Boltini verhuren wij niet alleen circustenten, maar ook veel verschillende kraampjes en stands. Maak uw evenement helemaal compleet en vermaak jong én oud met bijvoorbeeld een wijnbar, snoepkraam, pannenkoekenstand of een ballengooikraam.

Circus huren

Vindt u een circustent niet genoeg, en huurt u liever een compleet circus? Zelfs dat is mogelijk bij Boltini! Wij verhuren circusdecoratie, circusartiesten, dieren en zelfs hele circusvoorstellingen voor een compleet circusgevoel. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op door te mailen naar info@boltini.nl of door te bellen met 0367852885.

Vragen over een circustent huren?

Heeft u vragen over onze circustenten of hoe het huren precies werkt? Neem contact met ons op via 036 - 78 52 885 of stuur een e-mail naar info@boltini.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Telefoon: 036 - 78 52 885 Email: info@boltini.nl

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...