Circusartiesten inhuren

Wilt u circusartiesten inhuren? Circus Boltini heeft een groot aanbod circusacts. Al onze circusartiesten zijn beroepsmatige artiesten die fulltime het vak uitvoeren. Ze staan onder andere in TV shows en grote theaterproducties. Vrijwel alle circusacts kunnen op locaties worden uitgevoerd. Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van onze circusartiesten. Prijzen zijn op navraag. U kunt onder andere de volgende artiesten huren:

Europa's beste circusartiesten inhuren

We beschikken over een groot bestand met Europa's beste circus artiesten, die hun talenten vertonen om bijvoorbeeld een evenement op te leuken of om een geweldige show te geven. Al onze circusartiesten hebben ervaring in de beste circussen en zijn vaak opgeleid aan de meest prestigieuze circusscholen. Daarnaast zijn het artiesten die fulltime en beroepsmatig hun vak uitoefenen. Al onze circusartiesten hebben complete beheersing over het vak en veel passie waardoor het leuk is om naar te kijken. Indien u meer uitgebreide informatie wil ontvangen over het huren van circus artiesten en de circusacts, neem dan contact met ons op.

Bel 036-7852885 info@boltini.nl

Maak van uw evenement een waar spektakel

Buiten het circus om zijn er veel mogelijkheden. Zo werken onze steltenlopers vaak in discotheken en stelen onze eigen circus clowns vaak de show op hippe bedrijfsfeesten, waar ze de vaak stijve of te serieuze sfeer leuk doorbreken. U zult zien dat een echte circus clown veel meer is dan de rode neus: het is de passie erachter en de complete beheersing van het vak die hem maakt tot wie hij is.

De circusartiesten van Circus Boltini

Steltenlopers

Walt Raaf Theateract

Steltenlopers zijn in verschillende creaties en thema’s in te huren. De acts zijn een combinatie van muziek, spel, dans en theater. U kunt kiezen uit meer dan 40 thema’s. Populair in de verhuur zijn de blauwe en witte vogel.

Walt Raaf Theateract

Steltenlopers zijn in verschillende creaties en thema’s in te huren. De acts zijn een combinatie van muziek, spel, dans en theater. U kunt kiezen uit meer dan 40 thema’s. Populair in de verhuur zijn de blauwe en witte vogel.

Klik hier voor het huren van steltenlopers

Pantomime:

Martin Forget

De meester in het imiteren van gelaatsuitdrukking en geniaal op de fiets. Zorgt voor interactiviteit met het publiek en laat een onvergetelijke indruk achter.

Klik hier voor het huren van een Pantomimespeler

Clowns:

De ultieme allround circusanimator en specialist in clownerie. Behendig in o.a. jongleren, balanceren, cocktailshakers, draaiende borden, goocheltrucs en ballonnen modelleren. Kan veel diverse types aannemen en is ook inzetbaar als gastheer voor uw evenement.

Te Gekke CLowns Team

Complete en diverse groep van vier verschillende soorten clowns. De “Lange Benen Clown”, “Snoepjes Clown”, Schmink Clown en “Ballonnen Clown” staan garant voor dolle pret op uw evenement. Ook geschikt als gastheren/vrouwen.

Klik hier voor het huren van een clownsact

Muzikale animatie:

Daddy Multiplex Orchestra

Gezellig en vrolijk muzikaal samenspel met een groot aantal instrumenten. Gespeeld door één man op een kleine bakfiets. Daddy zorgt voor veel bezienswaardigheden en interactie met het publiek.

Ganzenparade

Net zoals vroeger marcheren de ganzen mee in de muzikale parade geleid door de spelers. De parade bestaat uit vrolijke en opwekkende muziek en de ganzen laten zich in hun mars door de muziekspeler dirigeren. Dit zorgt voor een bijzondere interactie tussen mens en dier.

Ben de Banjoman

Voor al uw country toppers en Nederlandstalige meezingers. Op zijn gekleurde paard en ingebouwde geluidsapparatuur is hij de gangmaker op uw evenement.

Maj & de Maestro

Dit muzikale duo zorgt met hun diverse thema’s (bijv. buurman-buurvrouw, clownerie) in combinatie met verschillende attributen (bijv. vlaggetjesparasol, fiets met 3 wiel en accordeon) voor een complete animatie en ongedwongen sfeer.

Klik hier voor het huren van een muzikale animatie

Reptielenshow:

Maj & de Maestro

Onder begeleiding van intrigerende muziek zorgt de slangenbezweerder voor een compleet reptielenspektakel met wurgslangen, vogelspinnen, leguaan en varaan. Dit spannende schouwspel tussen mens en dier zal een blijvende indruk op u en het publiek maken.

Benodigdheden voor huurder: ruimte van minimaal 5 x 5 meter, MD/CD speler, professionele geluidsinstallatie.

Klik hier voor het huren van een reptielenshow

Vuurspuwers

Fakirshow

Complete show met vuur, vuurswingen, vuurspuwen, vuurstrelen, glaslopen, spijkerbed, zwaard in keel hangen en meer. Deze spectaculaire show is te boeken in 10 verschillende thema’s (suggesties op aanvraag).

Benodigdheden voor huurder: ruimte van minimaal 4 x 5 meter, 3 meter hoogte, professionele geluidsinstallatie incl. microfoon, MD/CD speler en sfeerverlichting.

Malabariste

Ga terug in de tijd met deze waanzinnige act. Deze circusact is multi-inzetbaar en bestaat onder andere uit vuurswingen, vuurspuwen en vuurstrelen. Gegarandeerd een spektakel om naar te kijken.

Knife Throwing Act Kitty en Femke

Volledige en veelzijdige show met o.a. messenwerpen, schieten, vuur eten, vuurstrelen, vuurswingen en vuurspuwen. Presentatie is in diverse thema’s mogelijk.

Benodigdheden voor huurder: werkruimte minimaal 3 x 5 à 4 x 6 meter, 3,5 meter hoog, muziek op MD/CD, geluidsinstallatie incl. microfoon.

Klik hier voor het huren van een vuurspuwers act

Jongleurs:

Een multi-inzetbare entertainer die naast jongleren ook behendig is in balanceren, cocktailshakers, draaiende borden, goocheltrucs en ballonnen modelleren. Kan veel diverse types aannemen en is ook inzetbaar als gastheer voor uw evenement.

Klik hier voor het huren van jongleurs

Combinatie en overige circusacts

Troup Fantâsia

Bonte verzameling van verschillende circusartiesten. Ze geven verschillende korte voorstellingen en trekken van plek naar plek op uw evenement. De artiesten bestaan o.a. uit een mimespeler, een magiër, jongleurs en acrobaten en zijn op aanvraag ook los te huren.

Compagnie with Balls

Ons tekstloze bewegingstheater vertelt verhalen op een grootse en unieke manier en zorgt ervoor dat jong en oud geboeid blijft kijken. Het is mogelijk om het bewegingstheater (parade) af te wisselen met acrobatiek voor dezelfde prijs. Vraag naar de mogelijkheden.

Lalalijntje

Dit gezellige en creatieve duo loopt rond op het evenement of festival en zorgt ervoor dat iedereen er feestelijk en speciaal uit komt te zien met o.a. schmink en originele fantasie decoratie. De act is makkelijk aan te passen aan verschillende thema’s.

Pony rijden met pipowagentje en ganzenparade

Samen met de ganzenparade een woonwagentje voor kleine kinderen en een minipony waarop de kinderen een ritje kunnen maken. Ideaal voor een braderie of evenement met kinderen.

Klik hier voor het huren van de bovenstaande circusacts

Circusartiesten inhuren

Bent u enthousiast geworden en wilt u circusartiesten inhuren? Of wilt u bijvoorbeeld meer informatie over de prijs? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Voor ieder budget zijn er artiesten in te huren. U kunt ook direct een circusartiest inhuren of informatie opvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Bel 036-7852885 info@boltini.nl


Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...