Circusworkshops

Toni Boltini, de bedenker van één van de bekendste circussen van Europa, gaf zijn kennis en ervaring door aan zijn nakomelingen. Pammy Boltini wil de kennis van Toni Boltini die hij had over het leven in en om een circus doorgeven aan het publiek. Zij heeft ervoor gekozen om circusworkshops te geven. Voor meer informatie over de circusworkshops, neem dan contact met ons op. Wij hopen u te zien tijdens één van onze workshops die door specialisten zal worden gegeven.

Bel 036-7852885 info@boltini.nl

Extravagante make-up workshop

Leer alles over glamour & extravagante make-up, diverse schmink, circusschmink, en tijdelijke tatoeages. De uitbundige Chantal en haar charmante assistente zullen de workshop begeleiden.

Personen: max. 30

Boek een make-up workshop Ontvang meer informatie

Karikatuurtekenen workshop

Altijd al eens een karikatuur willen tekenen? Of er één van jezelf, collega’s, vrienden of familie willen hebben? In deze workshop leert u de kneepjes van het vak.

Personen: 15 à 20

Boek een karikatuur workshop Ontvang meer informatie

Pantomime speler workshop

Theatertechnieken kunnen uitstekend helpen bij teambuilding en trainingen in persoonlijke effectiviteit. In deze workshop leert u uw eigen lichaamstaal en die van anderen kennen. De leermeester van de pantomime Martin Forget stimuleert in zelfvertrouwen, persoonlijke expressie, communicatie, bewustwording en motivatie.

Personen: max. 40

Boek een pantomime speler workshop Ontvang meer informatie

Workshop in handlezen

Krijg inzicht in uzelf en anderen door de aloude kennis van het handlezen. In deze workshop krijgt u een deel theorie en een deel praktijk en interpretatie. Voor iedereen is er een klein handgemaakt theorieboekje die na afloop mee naar huis mag worden genomen.

Personen: max. 40

Boek een workshop in handlezen Ontvang meer informatie

Buikdans workshop

Word het middelpunt van de dansvloer en leer flexibel bewegen. Danseres Zeyna betovert u met haar bewegingen en leert vrouwen én mannen de techniek van het sensuele buikdansen.

Personen: max. 30

Boek een buikdans workshop Ontvang meer informatie

Workshop in schermen en zwaardvechten

In deze workshop leert men het zwaard te hanteren en op een veilige manier een theatraal zwaardgevecht aan te gaan. De schermworkshop bestaat uit de beginselen van het schermen tot het complete duel.

Personen: max. 50

Boek een workshop in schermen en zwaardvechten Ontvang meer informatie

Circusworkshop

Beleef een onvergetelijke dag of avond met uw personeel. Op een interactieve manier worden verschillende circusdisciplines en diverse thema’s (bijvoorbeeld het vinden van balans) gecombineerd en aangeleerd. Bij dit thema horen drie workshopeilanden: handbalans en techniek, voetbalans en technieken, en de balans vinden met elkaar. Verschillende thema’s zijn bespreekbaar.

Personen: max. 25 per workshop

Boek een circusworkshop Ontvang meer informatie

Workshop in acteren, theater sport, freestyle theater

In deze workshop leert u de basis van het improviseren. Er zijn verschillende games waarin u gelijk aan de gang kunt. Het is laagdrempelig, interactief en er zijn korte komische sketches.

Personen: max. 30

Boek deze workshop Ontvang meer informatie

Workshop in acrobatiek

Leer elkaar op een andere manier kennen. Deze workshop is ideaal om de onderlinge sfeer en samenwerking in het bedrijf te optimaliseren. U leert letterlijk om op elkaar te bouwen en te steunen. Er is daarom een intensieve samenwerking vereist.

Personen: max. 30

Boek een workshop in acrobatiek Ontvang meer informatie

Reptielen workshop

Zie van dichtbij verschillende bijzondere reptielen, zoals wurgslangen of vogelspinnen en leer hoe u er mee om kunt gaan.  De workshop laat u zien hoe er op een wederzijdse respectvolle manier contact kan zijn tussen mens en dier.

Personen: max. 25

Boek een reptielen workshop Ontvang meer informatie

Workshop in stuntacts

Dit is een veelzijdige en uitgebreide workshop waarin u en uw medewerkers grenzen leren op te zoeken en te verleggen. Denk aan spijkerbed liggen, bijlen gooien en glas lopen. Collega’ moeten intensief met elkaar samenwerken om het laatste zetje te geven en angsten te overwinnen. Iedereen leert hierdoor zelfvertrouwen opbouwen waardoor er een nieuwe motivatie ontstaat in uw bedrijf.

Personen: max. 40

Boek een workshop in stuntacts Ontvang meer informatie

Circusworkshop van Circus Boltini inhuren

Bent u enthousiast geworden en wilt u een circusworkshop inhuren? Of wilt u bijvoorbeeld meer informatie over de prijzen? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Voor ieder budget zijn er circusworkshops te huren. U kunt ook direct een circusworkshop inhuren of informatie opvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Bel 036-7852885 info@boltini.nl


Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...