Python slang huren

Een slang huren of een onvergetelijke indruk maken met een stoere en spannende reptielen show?

Dat kan bij Pammy Boltini. Wij hebben decennia lange ervaring in de circuswereld. Bij ons staat de zorg voor de dieren centraal.

 

Hoe kan ik een slang huren?

Bij Pammy Boltini vindt u ook dieren die nauwelijks in het circus te vinden zijn. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid een (python) slang te huren. Vaak gaat dit in combinatie met een complete reptielenshow. Dit is een show met niet alleen slangen, maar ook met vogelspinnen. Een hele sensatie!

 

Begeleiding en prijzen

Uiteraard is bij het verhuur van onze dieren de begeleiding inbegrepen. Slangen zijn sterke dieren. Een goede begeleiding is daarom noodzakelijk. De prijs voor het huren van de slang is erg afhankelijk van een aantal factoren. Aan de hand van een telefonisch gesprek, waarin wij al uw wensen inzichtelijk kunnen maken, kunnen wij u ook een kostenplaatje geven voor het huren van een slang. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 0367852885.

 

Kosten reptielenshow

Voor onze reptielenshow rekenen wij een vast bedrag. De reptielenshow is een show van ruim 25 minuten. Tijdens deze show worden er spectaculaire acts uitgevoerd met slangen en vogelspinnen.

De kosten van deze show: € 925,-.

 

Maak uw evenement bijzonder magisch met een python slang

Circus Boltini bestaat al sinds de jaren 40 en maakt met zijn ervaring uw volgende evenement een werkelijke attractie. Met een reptielenshow, een python slang of het entertainment van onze circusartiesten zorgt u voor een onvergetelijke gebeurtenis. Naast het huren van een slang, is het ook mogelijk om een kameel of pinguin te huren! Indien u op zoek bent naar een volledige invulling van uw huwelijk, bedrijfsfeest of horecagelegenheid, dan huurt u een volledige circustent van 16, 20, 31 of 36 meter grootte.

 

Wist u dat…

      • - Slangen en vogelspinnen behoren tot de reptielen. Veel mensen maar ook andere diersoorten zijn bang voor deze reptielen.
      • - Slangen zijn vleeseters. Hoe veel de slang eet is afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte van de slang zelf.
      • - Slangen hebben een gespleten tong waarmee ze ruiken.

 

Python slang of andere prachtige dieren huren

Bij circus Boltini kunt u naast het huren van een slang ook vele andere prachtige circusdieren huren:

Huur een slang bij Pammy Boltini

Wilt u een slang huren of bent u geïnteresseerd in een complete reptielenshow? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 0367852885 of vul het onderstaande contactformulier in.


Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...