Kameel huren

Wilt u een kameel huren? Dan bent u bij Pammy Boltini aan het juiste adres. Bij ons vindt u kamelen die u kunt huren voor bijvoorbeeld een ritje of thema feesten. Een kameel huren is een unieke ervaring die u nooit zal vergeten!


Kameel

Een kameel is een zeer sterk en bijzonder dier. Zo kan een kameel tot wel 500 kilo met zich meedragen. Daarnaast kan een kameel wekenlang zonder eten en drinken in leven blijven. Dit komt omdat ze erg weinig water verliezen. Wanneer een kameel drinkt, drinkt hij gelijk erg veel. Het water wordt dan opgeslagen in de bulten van de kameel.

Een kameel kan wel tot twee meter hoog worden en wordt tussen de vijfhonderd en zevenhonderd kilo zwaar. Vaak wordt een kameel verward met een dromedaris. Een kameel en een dromedaris zijn te onderscheiden aan de bulten. Een dromedaris heeft maar één bult en een kameel heeft twee bulten.

 

Kameel huren bij Boltini

Boltini heeft jarenlange ervaring in de circus wereld. Bij Pammy Boltini kunt u niet alleen terecht voor het verhuur van een circus, circus tenten en circus dieren, maar ook voor het verhuur van circus dieren als kamelen.

Uiteraard zorgen wij ook voor de begeleiding wanneer u bij Pammy Boltini een kameel huurt. Indien gewenst draagt de begeleiding toepasselijke kleding.

Bij Pammy Boltini staat veiligheid en een goede zorg van de dieren centraal. Daarom kan een kameel voor maximaal 4 uur gehuurd worden.

 

Kameel of andere prachtige dieren huren

Bij circus Boltini kunt u naast het huren van een kameel ook vele andere prachtige circusdieren huren:

Prijzen kameel huren

Wat kost het huren van een kameel bij Pammy Boltini?

Prijzenoverzicht kameel huren

    Aantal kamelen         Aantal begeleiders     Prijs    
1 kameel 1  Vanaf €525,-
2 kamelen 2  Vanaf €925,-

Bent u geïnteresseerd in een kameel huren? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt bij ons ook andere circusdieren, zoals pinguins en slangen, huren.


Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...