Pinguin huren

Heeft u binnenkort een braderie of andere gelegenheid die u bijzonder en leuk wilt aankleden? Denk er dan eens aan om pinguin te huren.

Regelmatig verhuren wij pinguins voor diverse evenementen. Onze pinguins geven uw evenement een onvergetelijke en leuke indruk.

 

Hoe kan ik een pinguin huren?

Naast het verhuur van circusdieren kunt u bij Pammy Boltini ook terecht voor het verhuur van andere diersoorten, waaronder pinguins. Bel 0367852885 voor de mogelijkheden. Wij inventariseren uw wensen voor uw evenement en kunnen u vervolgens meer vertellen over de mogelijkheden.

 

Begeleiding en kosten

Uiteraard is er altijd begeleiding aanwezig wanneer u een pinguin huurt. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder uw wensen en de transportkosten. Tijdens een telefonisch gesprek kunnen wij u hier meer over vertellen.

 

Wist je dat…

…de vacht van pinguins een beschutting is als ze in het water zijn?

De witte buik lijkt op een weerkaatsing van de zon en de zwarte rug is moeilijk te zien vanaf boven.

Pinguins behoren tot de niet-vliegende zeevogels en zijn volledig aangepast aan extreem koude gebieden. Pinguins vangen hun voedsel onder water en eten voornamelijk vis.

Het lichaam van de pinguins is perfect om snel door het water te bewegen. Ze zwemmen door de vleugels op en neer te slaan.

Lees meer leuke weetjes over pinquins.

 

Pinguin of andere prachtige dieren huren

Bij circus Boltini kunt u naast het huren van een pinguin ook vele andere prachtige circusdieren huren:

Pinguins huren voor uw evenement

Ziet u pinguins als een leuke toevoeging voor uw evenement en wilt u graag een pinguin huren? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 0367852885 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt bij ons ook andere circusdieren, zoals een slang of een kameel, huren.


Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...