Circus huren – artiesten, dieren en acts

Bij Pammy Boltini kunt u complete circussen huren. Denk daarbij behalve de uitmuntende artiesten, prachtige dieren en verbazingwekkende acrobaten ook aan het bijbehorende orkest, de kantinewagen met hapjes en drankjes van suikerspinnen en popcorn tot glühwein en natuurlijk de verwelkoming door de spreekstalmeester. U zult in een warm bad van circusambiance vallen en zien hoe geweldig deze traditie eigenlijk is.

Een bezoek aan het circus kan een leuk dagje uit zijn voor de medewerkers van uw bedrijf met hun familie, of u kunt alleen een tent huren voor uw eigen feest of festival. Dineren onder de nok van de tent behoort tot de mogelijkheden, maar u kunt natuurlijk altijd uw eigen fantasie de vrije loop laten. Bel of e-mail ons voor meer informatie.

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...