Links

Angelo Boltini

Angelo Boltini Fanpage

Willemdeboer.nl - party catering

Rietdekkersbedrijf

Ridder Letselschade

Termokomfort voor uw isolatie

Dierenarts in Zaandam

Appartementen Tirol

Vrijgezellenfeest mannen

Interesse in een bedrijfsuitje? VVC Adventure is gespecialiseerd in het samenstellen van een bedrijfsuitje op maat. Ga naar de website voor meer informatie: https://www.vvc-adventure.nl/bedrijfsuitje

https://www.fietsonline.com/

Wilt u een mooie teambuildingdag welke compleet verzorgd is? MonsterEvents is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding uitjes. Ga voor meer informatie naar https://www.monsterevents.nl/teambuilding

olgo.nlVoor al uw lego behoeften

Een spreker nodig voor uw evenement? Het Sprekersburo heeft een groot aanbod sprekers, dus ook voor uw evenement is een geschikte spreker te vinden. Ga naar http://www.hetsprekersburo.nl/sprekers voor meer informatie.

Indoor pretpark KidZcity

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...