Circusdieren en boerderijdieren huren

Onze passie en liefde voor circusdieren & boerderijdieren

Circusdieren huren voor een onvergetelijke ervaring op uw jubileum, verjaardags- of bedrijfsfeest. Eén van de mooiste facetten van de circustraditie zijn natuurlijk de circusdieren. De verstandhouding tussen mens en dier en de passie die daarbij komt kijken weet al eeuwen het publiek te boeien en te ontroeren. Ook dieren die niet of nauwelijks in circussen te zien zijn, zijn bij ons te vinden en te huren. Alle dieren worden daarnaast altijd optimaal verzorgd en hebben een speciale innige band met hun begeleiding. Bij ons kunt u onder andere de volgende circusdieren huren.

Zit het dier waar u aan dacht er niet bij? Of wilt u graag weten welke circusdieren wij nog meer verhuren? Neem dan contact met ons op.

Pinguïns huren :

Pinguïns blijven door hun schattige uitstraling en actieve karakter altijd grote publiektrekkers. Ze zullen uw evenement hierdoor zeer levendig maken.

 • Begeleiding is altijd aanwezig
 • Uitstekende welzijn van de pinguïns is een prioriteit
 • Kosten zijn afhankelijk van transport en uw wensen

Klik hier voor het huren van pinguïns en meer informatie

Kamelen huren:

Kamelen zijn bijzonder, eigenaardig en zeer vriendelijke dieren. Daarnaast wil iedereen er wel een rondje op rijden. Ze brengen door hun exotische uitstraling en goede karakter de sfeer van uw partij omhoog. Kamelen kunnen gehuurd worden voor uiteenlopende evenementen.

 • Ervaren begeleiding en uitstekende verzorging
 • Veiligheid staat centraal
 • Kosten zijn afhankelijk van uw wensen en transport

Klik hier voor het huren van een kameel en meer informatie

Pythonslangen huren:

Wilt u graag meer spanning en sensatie toevoegen aan uw evenement? Het huren van een (phyton) slang is dan de perfecte keuze.

 • Kan in combinatie met een reptielenshow
 • Goede verzorging
 • Begeleiding bij verhuur inbegrepen
 • Kosten op navraag

Klik hier voor het huren van een slang of meer informatie

Lama’s huren:

Lama’s zijn net als onze kamelen één van onze leukste publiektrekkers. Uitstekend voor meerdere soorten partijen of themafeesten.

 • Optie tot toepasselijk kleding voor de begeleiding
 • Tam en uitstekend verzorgd
 • Kosten zijn afhankelijk van aantal en persoonlijke wensen

Klik hier voor het huren van lama’s en meer informatie

Paarden huren:

Onze speciaal getrainde paarden zullen u en uw gasten vol bewondering laten. Paarden zijn traditioneel gezien de hoofdrolspelers in het circus en kunnen daarnaast vele kunsten die paarden van normale verhuurbedrijven niet geleerd hebben door de vrijheidsdressuur. De paarden kunnen kunsten zoals liggen, buigen, en steigeren op commando welke in vrijheid zijn aangeleerd. . Onze paarden zijn daarnaast ook perfect inzetbaar voor de opening van uw evenement.

 • Vakkundige paardentrainers
 • Optimale verzorging
 • Toepasselijke kledij bespreekbaar
 • Kosten op aanvraag

Klik hier voor het huren van een paard of vraag meer informatie aan

Knuffel en boerderijdieren huren:

Boerderijdieren zijn natuurlijk geen echte circusdieren maar ze brengen vaak veel vreugde aan ieder mens. De klassieke boerderijdieren als kippen, konijnen, schapen en geiten staan daarom ook wel bekend als knuffeldieren. Wij organiseren vaak een knuffeldierendag bij bejaardentehuizen voor bijvoorbeeld demente ouderen. Daarnaast zijn onze boerderijdieren natuurlijk ook in te zetten voor een kinderfeestje, familiedag of bedrijfsevenement. De liefde die door heerlijk knuffelen ontstaat, laat menig mens goed voelen. Boerderijdieren zijn dus eigenlijk geschikt voor elk evenement! Heeft u een vraag over het huren van boerderijdieren? Neem dan contact op met Circus Boltini. Via onderstaande button komt u uit bij ons contactformulier. U kunt ons ook bellen: 0367852885.

Neem contact op voor meer informatie over onze knuffeldieren

De circusdieren en boerderijdieren bewonderen

Al onze dieren zijn met liefde grootgebracht in het circus. Van het spel dat zij met hun begeleider spelen tot in de piste. Ze hebben veel plezier en dat ziet u. Onze dieren zijn echter ook goed genoeg getraind om buiten de circustent hun kunsten te kunnen vertonen.

Wanneer u graag circusdieren wilt huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, festival, trouwerij of evenement neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u meer informeren over het transport, kosten, zorg, begeleiding en wellicht bijkomende aspecten voor het huren van circusdieren.

Een paar leuke weetjes over deze diersoorten:

Wist je dat…

-          …paarden in de nacht beter kunnen zien dan mensen?

-          …de vacht van pinguïns een beschutting is als ze in het water zijn?

               De witte buik lijkt op een weerkaatsing van de zon en de zwarte rug is moeilijk te zien vanaf boven.

-          …de pythonslang wel 10 meter lang kan worden?

-          …kamelen tot 500 kilo met zich mee kunnen dragen?

-          …een lama kan zwemmen?

Voor een klassiek filmpje van Circus Boltini ga naar de homepagina.

Neem direct contact met ons op


Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...