Circustent huren 31 meter – Circus Boltini

Deze circustent met een doorsnede van 31 meter is perfect voor uw bruiloft of zakelijke evenement. De tent waarin de Ashton Brothers hun shows geven, is erg populair. Huur deze circustent voor uw festival, tentfeest of popconcert. Deze circustent biedt ruimte voor 1.200 personen.

De circustent is wit en wordt gekenmerkt door de 4 knalrode masten. Het zeildoek van de tent laat geen licht door en is daarmee ideaal om overdag en ’s avonds shows te geven waarin veel lichteffecten worden gebruikt. De doorsnede van de tent is 31 meter en de zijkant is 14 meter hoog. De circustent heeft 4 masten met allemaal een nokhoogte van totaal 16 meter. De totale afmetingen inclusief afspanningen zijn 31 x 12 meter.

* De prijs is gebaseerd op 1 dag gebruik inclusief op- en afbouw.

Circustent 31 meter

Offerte aanvragen Contact opnemen


Circustent huren van 31 meter

Naast onze circustent van 31 meter kunt u bij Circus Boltini circustenten huren in de afmetingen 16 meter, 20 meter of 36 meter. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen voor het huren van de circustent

  • Prijzen zijn gebaseerd op 1 opbouwdag, 1 gebruikersdag en 1 afbouwdag
  • Wilt u de circustent meerdere dagen huren? Dan vragen wij een toeslag
  • Prijzen zijn excl. 21% btw

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...