Circustent huren 16 meter

Huur circustent Fantâsia met een doorsnede van 16 meter. Deze sierlijke en multifunctionele evenemententent is felgekleurd en krijgt daardoor een vrolijke uitstraling. Deze circustent is te huur voor feestjes, optredens of een ander evenement. Creëer de perfecte sfeer op jouw feest met circustent Fantâsia.

De buitenkant van de circustent is fuchsiarood en hij heeft een blauwe binnenkant. Met het niet-lichtdoorlatende tentdoek zijn lichteffecten van de show goed zichtbaar. De doorsnede van de tent is 16 meter en de zijkant is 2.50 meter hoog. De circustent heeft 2 masten, met beide een nokhoogte van totaal 7 meter. De totale afmetingen inclusief afspanning zijn 25 x 26 meter, inclusief frontluifel.

* De prijs is gebaseerd op 1 dag gebruik inclusief op- en afbouw.

Circustent 16 meter

Offerte aanvragen Contact opnemen

Bijzonderheden van de circustent

Geëgaliseerde ondergrond met de mogelijkheid tot het slaan van ankers t.b.v. de afspanning (50/80 cm. diep) De opdrachtgever blijft te allen tijden verantwoordelijk voor orde en materialen tijdens de huurperiode. Opdrachtgever verzorgt Clic-informatie via gemeente t.b.v. eventuele ondergrondse bekabeling. Eventueel benodigde vergunningen en evenementenverzekering.

Opties voor de circustent

  • Circusinrichting met 6 tribunes voor circa 300 personen. Circusdecoraties zoals de artiesteningang, piste, pistekleed, licht en geluid.
  • Artiestenprogramma en circusacts, diverse mogelijkheden.
  • Inrichting met sta/zit verdeling voor ongeveer 150 tot 200 personen.
  • Verhuur voor circa 50 personen: gouden stoeltjes met rode velours zitting, 10 lage tafeltjes met decoratie, 6 statafels, podiumdelen, achtergrond decor met gordijnen, licht en geluid.

 

Kleine circustent huren van 16 meter

Bij Circus Boltini kunt u circustenten huren in verschillende maten. Voor het huren van een kleine circustent van 16 meter is er ruimte voor ongeveer 300 personen. Naast onze kleine circustent, kunt u ook een circustent van 20 meter, 31 meter of 36 meter huren.

Prijzen voor de circustent

  • Prijzen zijn gebaseerd op 1 opbouwdag, 1 gebruikersdag en 1 afbouwdag
  • Wilt u de circustent meerdere dagen huren? Dan vragen wij een toeslag
  • Toeslag bij verwijderen van stenen ( b.v. parkeerplaatsen)
  • Prijzen zijn excl. 21% btw

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...