Circustent huren 20 meter

Een intieme circustent huren voor uw bedrijfsevenement of circusvoorstelling. De tent is wit met oranje en laat geen licht door. Dit zorgt voor een knusse sfeer, voor welk evenement dan ook. Deze unieke kleine circustent is te huur voor allerlei soorten evenementen. De tent biedt ruimte voor 650 personen.

Deze knusse circustent is helemaal rond en heeft een doorsnede van 20 meter. De ronde top geeft de tent een maximale hoogte van 10 meter. De zijkant van 4 meter hoog maakt deze circusten zeer goed te gebruiken voor uiteenlopende activiteiten waarbij bijvoorbeeld gevarieerd wordt met hoogtes. De totale afmetingen inclusief afspanningen zijn 20 x 10 meter. De tent is hiermee perfect voor een kleine theater- of circusvoorstelling.

De circustent 20 meter is te huur vanaf € 3.500,- *

* De prijs is gebaseerd op 1 dag gebruik inclusief op- en afbouw.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Circustent huren van 20 meter

Een circustent huren kan bij Circus Boltini in diverse soorten en maten. Naast onze circustent van 20 meter heeft u keuze uit de afmetingen 16 meter, 31 meter of 36 meter.Prijzen voor het huren van de circustent

  • Prijzen zijn gebaseerd op 1 opbouwdag, 1 gebruikersdag en 1 afbouwdag
  • Wilt u de circustent meerdere dagen huren? Dan vragen wij een toeslag
  • Prijzen zijn excl. 21% btw

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...