Circus voor zorginstellingen

Circus Boltini verzorgt circus voor zorginstellingen, speciaal afgestemd op het vermaak van ouderen. Het is mogelijk om door ons een korte show van 30 minuten te laten verzorgen, maar wij kunnen ook een complete circustent op locatie opzetten en een volledig programma met muziek, artiesten en circusdieren uitrollen. Geïnteresseerd in een circus voor uw zorginstelling? Neem contact met ons op via 036 78 52 885.

Circus Boltini bellen

Circus voor zorginstellingen

Circus Boltini reist tegenwoordig niet meer rond als circus, maar is wel te boeken door bijvoorbeeld zorginstellingen. We bestaan uit een groot en hecht gezelschap met exotische circusdieren en een heleboel verschillende circusartiesten, van clowns tot vuurspuwers. Onze artiesten kunnen bij uw zorginstelling langskomen om u te betoveren met de wondere wereld van het circus. Heeft u voldoende ruimte op uw terrein? Dan kunnen we een van onze circustenten opzetten. Beginnende bij 16 meter tot maar liefst 36 meter lengte.

Knuffeldieren voor ouderen

We hebben tal van exotische circusdieren onder ons dak: pinguïns, slangen, kamelen en lama’s. Deze dieren zijn indrukwekkend om van dichtbij mee te maken. Ouderen vinden het ook heerlijk om te knuffelen met dieren. We organiseren regelmatig knuffeldierendagenbij verzorgingstehuizen. Deze evenementen worden met verschillende dieren gehouden, zoals:

  • Cavia's
  • Konijnen
  • Kippen
  • Alpaca's
  • Lama's
  • Pony's

En nog veel meer! Wie kan er nou nee zeggen tegen zo'n zachte knuffel?

Korte circusshows van 30 minuten

Wilt u een bijzonder moment creëren voor de ouderen door middel van een circus in uw zorginstelling? Dat kan al met een korte show van 30 minuten. Boek een van onze circusartiesten of laat door ons een kort programma samenstellen.

Vragen aan Circus Boltini?

U kunt bij vragen telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 036 78 52 885. Het is ook mogelijk om vrijblijvend het contactformulier in te vullen, dan komen we zo snel mogelijk op al uw vragen terug!

Contactformulier invullen

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...