Circustent huren 36 meter – Circus Boltini

Huur deze witte circustent voor uw festival of evenement. Deze grote ronde witte spantent trekt snel de aandacht door de hagelwitte kleur en zijn grootte. De tent is zeer geschikt voor een evenement of een circusvoorstelling. De tent biedt onderdak aan 2.250 personen.

Deze ronde tent heeft een zijkanthoogte van maar liefst 4 meter en een masthoogte van 15,6 meter. Hierdoor oogt de tent ruim en licht. Het zeildoek laat geen licht door en de circustent kan daarom goed gebruikt worden in combinatie met lichtshows en effecten. De totale afmetingen inclusief afspanningen zijn 36 x 12 meter.

De circustent 36 meter is te huur vanaf € 9.500,- *

* De prijs is gebaseerd op 1 dag gebruik inclusief op- en afbouw.

Circustent 36 meter

Offerte aanvragen Contact opnemen

Grote circustent huren van 36 meter

Naast onze grote circustent van 36 meter hebben we verschillende andere maten beschikbaar. Voor het huren van een circustent heeft u keuze uit de afmetingen 16 meter, 20 meter of 31 meter. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Prijzen voor het huren van de circustent

  • Prijzen zijn gebaseerd op 1 opbouwdag, 1 gebruikersdag en 1 afbouwdag
  • Wilt u de circustent meerdere dagen huren? Dan vragen wij een toeslag
  • Prijzen zijn excl. 21% btw

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...