Zo maak je de mooiste ballonfiguren

25 Februari, 2016 10:11

Wil jij graag  leren hoe je een ballonfiguur maakt voor een kinderfeestje of verjaardagsfeestje? Wij hebben drie video’s op een rij gezet waarin wordt uitgelegd hoe jij een hondje, giraffe of een slang kunt maken met een ballon.

#1 Het hondje

Het hondje is één van de makkelijkste en populairste figuren om te maken. Om het hondje helemaal af te maken, kun je met een stift of een zwarte stift oogjes en een mond toevoegen. Dit is het ideale ballonfiguur voor beginners; wij raden je aan om pas verder te gaan met de volgende instructievideo’s als je dit figuur onder de knie hebt.je

#2 De giraffe

Is het maken van de hond inmiddels appeltje-eitje voor jou? Probeer dan eens de giraffe te maken. De werkwijze van dit ballonfiguur is eigenlijk hetzelfde als bij het vouwen van het hondje. Alleen de verhoudingen van de giraffe verschillen ten opzichte van het hondje.

#3 De slang

De slang is een iets ingewikkelder figuur om te vouwen, omdat deze gemaakt is van twee ballonnen. Hierdoor kun je variëren met verschillende kleurcombinaties voor een speels effect. Wil jij je slang een extra boze uitdrukking geven? Maak dan met een zwarte stift staande wenkbrauwen boven de oogjes.

Huur een ballonen clown bij circus Boltini

Wil jij liever een meer uitgespreid of indrukwekkend ballonfiguur? Huur dan een ballonen clown of één van onze andere clowns in bij circus Boltini. Onze clowns maken razendsnel de meest ingewikkelde en hilarische creaties op uw evenement. Zij zijn tevens in te huren als gastheer of gastvrouw.

< De oorsprong van pantomime Handlezen: zo lees jij jouw hand! >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...