Workshops volgen bij ons Circus

10 September, 2014 13:39

Altijd al willen weten hoe jongleurs nou toch zo lang die ballen en kegels in de lucht kunnen houden, hoe acrobaten als hun kunstjes uitvoeren en hoe de gevaarlijke vuurspuwers te werk gaan? Kom een workshop volgen bij onze circusartiesten. Artiesten huren bij Circus Boltini

Diverse circusartiesten
We hebben verschillende circusartiesten in huis die de workshops zullen verzorgen. Waaronder de volgende artiesten.

Acrobaten

Acrobaten maken een show van de avond door hun behendigheid en lenigheid. Ze hangen bijvoorbeeld aan trapezes, kunnen vaak koorddansen of zijn immens lening.

Clowns
Clowns zijn de grappenmakers van de show. Door hun klungeligheid en grappen toveren ze een lach op de gezichten van de toeschouwers. Vaak zijn ze geschminkt.

Illusionisten
De naam zegt het al. Ze maken van de werkelijkheid een ware illusie. Ze worden ook vaak goochelaars genoemd. Door behendigheid en slimme trucs weten ze de toeschouwer op een verkeerd spoor te zetten, waardoor alles echt lijkt te zijn.

Jongleurs

Ze staan er op bekend dat ze handig zijn in het gooien en vangen van spullen. Meestal wordt hierbij gebruik gemaakt van kegels en ballen, maar ook met andere voorwerpen kunnen ze overweg.

Vuurspuwers
Vuurspuwers verzorgen een spectaculaire show door middel van vuur. Met petroleum zijn ze in staat als ware draken vuur te spuwen.

Steltenlopers

Steltenlopen is erg leuk om te leren. Ze lopen vaak rond op evenementen en zo ook bij het circus. Onder hun kledij zijn hoge stelten verstopt waardoor ze meter langs lijken.

Circusworkshops  
Naast deze artiesten hebben we nog een heleboel andere circusartiesten bij ons circus. Ze staan te popelen om u de fijne kneepjes van het vak te leren.

 

Wilt u meer weten over de circusworkshops en de mogelijkheden dan kunt u te allen tijde contact ons opnemen.

< Een origineel kinderfeestje organiseren? 5 tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...