Vlijmscherp optreden met messenwerper

17 Oktober, 2014 13:46

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren die uw collega’s nog lang zullen herinneren? Dat kan door onze spetterende act met vlijmscherpe messen. Kitty en Femke zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond krijgt met een sensationeel tintje. Ongetwijfeld een unieke avond waar nog lang over gepraat zal worden door uw collega’s. Ook voor evenementen of andere feesten is de act een aanrader.

 

Wat kan je verwachten?

Twee temperamentvolle dames die zorgen voor een act vol verrassingen en snelle afwisselingen. Kitty Hagen is gespecialiseerd in het messenwerpen en gooit met veel precisie messen. Ze zorgt ervoor dat Femke net niet geraakt wordt en altijd vrijkomt ook al is ze op enkele centimeters afstand omlijnd door vlijmscherpe messen en bijlen.

 

Vurige show

Vuur zorgt ervoor dat het optreden compleet maakt. Vuur eten, vuurstrelen, vuurswingen en vuurspuwen komen allemaal aan bod. Pas op voor de brandende messen die om je oren vliegen. Daarnaast is Kitty ook erg goed in schieten en richten. Diverse ballonnen worden van het hoofd en uit de mond van Femke geschoten.

 

Thema feest?

Denkt u er aan om een themafeest te organiseren? Dan passen Kitty en Femke zich gewoon aan. Diverse thema’s zijn mogelijk: Gothic Dreams, Glamour Rock & Glitter, Kitsch, Zigeuner, Western, Jungle en Mexicaan.

 

Met deze show zorg je voor een spetterend feest en maakt het je bedrijfsfeest nog unieker. Het enige wat we van jou vragen is een werkoppervlakte van minimaal 3 x 5 x 3,5 (hoog) meter, een geluidsinstallatie en een microfoon. Heeft u nog vragen of wilt u het direct boeken? Neem dan contact op door te bellen naar 0367852885 of te mailen naar info@boltini.nl.

 

  

< 5 unieke workshops Circusgastheer of vrouw voor uw evenement >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...