Mobiele acts voor uw feest, festival of evenement

11 Februari, 2015 10:53

Het evenementen en festival seizoen gaat bijna weer van start. Een evenement is tegenwoordig een hele belevenis en daar zorgen onder andere de mobiele acts van Pammy Boltini voor. In deze blog zullen we een aantal acts bespreken die geschikt zijn voor festivals, braderieën, evenementen en feesten. Voor iedereen is er wel iets te vinden.

 

Walt raaf stelten theateracts

Walt Raaf Theateracts is een echte eyecatcher voor uw feest en evenement. Ze zorgen voor veel interactie met het publiek en hebben de meest uiteenlopende creaties en thema’s die zij kunnen presenteren.  Alle acts zijn een combinatie van muziek, spel, theater, mime en dans.

Gezien de vele acts adviseren wij u graag welke het beste bij uw evenement past. De populaire acts zijn de blauwe vogel en de witte vogels.

Big John en Little Doll

Voor een braderie of een evenement is deze mobiele act erg gezellig, parmantig, acrobatisch en amusant. Een steltenloper en zijn marionet zijn erg herkenbaar en zeer kleurrijk. Ze zijn niet te missen en bovendien wacht er een verrassing.

 

Ben de Banjoman

Wilt u een uniek en muzikale act die inzetbaar is bij tal van gelegenheden? Dan is Ben de Banjoman de ideale act voor uw feest. Met zijn gekleurde paard zorgt hij voor een gezellige sfeer en de nodige hilariteit. Hij zingt de echte country toppers, maar hij weet het publiek ook te bespelen met onvervalste Nederlandstalige meezingers.

Maj & de Maestro

Maj & de Maestro zijn een muzikaal duo van gewicht waar niemand om heen kan. In diverse thema’s, zoals buurman en vuurvrouw, clowns, halloween etc. paraderen zij rond met hun attributen. Een fiets met drie wielen, een vlaggetjesparasol een vioolkistenbagage en nog veel meer.

Pony rijden met pipowagentje en thematische ganzenparade

Voor de kleine kinderen is er dit schattige woonwagentje met een minipony waar kinderen ritjes kunnen maken door de stad. Samen met onze begeleiders maken wij een waar feestje voor de kinderen. Ook erg leuk voor in de stad is de thematische ganzenparade. Uniek voor een braderie of een evenement.

Bovenstaande acts zijn slechts een kleine selectie van ons aanbod. Wij bieden vele mogelijkheden aan voor allerlei verschillende soorten evenementen. Wilt u meer informatie en advies over welke act voor u geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op!

< Dé uitvinding van Boltini: de Hydraulische circustent Deel 2: Mobiele acts voor uw feest, festival of evenement >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...