Handlezen: zo lees jij jouw hand!

28 Januari, 2016 14:45

Handlezen is een eeuwenoude traditie die is ontstaan bij zigeuners uit Egypte. De zigeuners lazen de lijnen in de hand en voorspelden hiermee het karakter en het levenspad van de persoon tegenover hen. Wil jij meer weten over jouw karakter of het levenspad van een vriend of familielid? Wij leren je de basis van het handlezen.

De drie basislijnen

Handlezen kan op drie verschillende manieren gedaan worden: door te kijken naar de vorm van de hand, de oneffenheden in de hand en de plooien in de hand. De meest bekende manier van handlezen is het lezen van de plooien in de hand, ook wel handlijnkunde genoemd. Bij deze vorm van handlezen wordt gebruik gemaakt van drie basislijnen; de hart-, hoofd- en levenslijn.

De hartlijn

De hartlijn is de bovenste diepe plooi in de handpalm. Deze lijn begint bij je wijs- of middelvinger en eindigt bij de pink. De groef geeft informatie over onder andere je liefdesleven, vriendschap en emoties. Controleer eens bij jezelf of je een diepe of een vage hartlijn hebt. Wanneer jij een diepe hartlijn hebt, ben je een gevoelig persoon. Hoe dieper de plooi is, hoe gevoeliger jij bent. Kun jij je hartlijn niet ontdekken of is deze heel vaag? De kans is groot dat jij handelt vanuit ratio in plaats van gevoel. De gevolgen van jouw keuze laten je dan ook koud.

De hoofdlijn

De hoofdlijn ligt onder de hartlijn. Deze groef vertelt over je principes en de kwaliteit van jouw leven. Wanneer de lijn recht loopt is jouw kijk op het leven realistisch en ben jij verstandig. Hoe meer jouw hoofdlijn buigt, hoe vindingrijker jij bent. Geen uitdaging is voor jou te gek!

De levenslijn

De levenslijn is de onderste plooi in je handpalm. Deze plooi begint boven je duim en gaat met een bocht naar beneden, richting de pols. De levenslijn is één van de bekendste lijnen in het handlezen en geeft het levenspad van je geboorte tot het einde van het leven aan. Is jouw levenslijn lang en diep? Dit betekent dat jij een sterke wilskracht hebt en een groot gevoel van eigenwaarde kent. Heb jij juist een korte levenslijn? Geen zorgen! Dit betekent niet dat je levensduur kort zal zijn. Een korte lijn wil zeggen dat jij makkelijker te overtuigen bent.

Volg een workshop handlezen bij Boltini

Wil jij meer weten over de lijnen op jouw hand? Circus Boltini verzorgt workshops handlezen. In deze workshop krijg je niet alleen de theorie, maar ook enkele praktijklessen. Stippel samen met een vriend of vriendin jouw toekomst uit en boek een workshop. Aan het einde krijg je een theorieboekje mee naar huis, zodat jij het levenspad van al je vrienden en familieleden kunt lezen.

< Zo maak je de mooiste ballonfiguren 5 x originele entertainment ideeën voor een feest >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...