Een origineel kinderfeestje organiseren?

22 September, 2014 13:55

Is binnenkort je kind jarig en wil je iets origineels organiseren? Dat kan met de kindershow en jeugdshow circus. Vrolijkheid is hetgeen waar deze hele show om draait. Het enige wat jij nodig hebt is een speelruimte van minimaal 4 bij 5 meter.

 

Frederico is dé artiest die bij je langskomt

Frederico is een variété artiest en heeft een internationale carrière achter de rug. Hij is zelfs directeur geweest van een eigen circus.  Frederico zorgt ervoor dat de kinderen volledig participeren bij zijn show. Hij tovert uit zijn verschillende hoofddeksels de meest uiteenlopende creaties met één en al vrolijkheid.

 

Wat kan je verwachten?

Met Frederico kan je een té gekke show verwachten met veel verrassingen en variaties met een knipoog naar het volwassen publiek. De show is erg variërend en bestaat uit verschillende onderdelen:

   • - Goochelen
    Frederico kan zowel kleine trucs als grote trucs en zal het gehele publiek fascineren. Zagen blijven ineens hangen aan het ringenspel en meer magic-onzin.
   • - Jongleren en balanceren
    In de show wordt er met diverse voorwerpen gejongleerd en gebalanceerd, zoals met kegels, cocktailshakers, ballen en hoge hoeden.
   • - Komiek
    Gedurende hele show zal Frederico zijn op en top clownerie naar voren brengen. Dit zorgt voor hilarische momenten door de komische act die hij opvoert waarin alles dreigt mis te gaan.
   • - Klunzigheid
    Als echte clown heeft Frederico ook als eigenschap dat hij klunzig is en hangen er allerlei dingen uit zijn mouwen, wanneer hij dit in de gaten krijgt  volgen er alleen maar nog meer rariteiten.

Wil jij iets origineels en vrolijks voor je kind organiseren? Dan biedt Frederico dé uitkomst voor je kinderfeestje! Neem voor meer informatie contact op met info@boltini.nl of bekijk eens al onze artiesten.

< Circusgastheer of vrouw voor uw evenement Workshops volgen bij ons Circus >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...