Deel 2: Mobiele acts voor uw feest, festival of evenement

29 Januari, 2015 17:06

De mobiele acts van Circusverhuur Boltini zijn voor elk feest, festival of evenement inzetbaar. Wij beschikken over zeer veel acts en in onze vorige blog hebben we al een deel besproken die u in kunt huren. In deel 2 gaan wij verder met de acts die inzetbaar zijn en uw feest of evenement een speciaal karakter geven.

Ganzenparade

De mobiele Ganzenfanfare komt met veel tromgeroffel, gefluit en bombarie op uw evenement. Als een fanfare marcheren zij rond en zijn uniek door de combinatie van mens, muziek en gans. De fanfare is gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhouden. De ganzenfanfare is de olijke vrolijke en zeker ludiekste noot op uw straat- of theaterfestival, braderie of jaarmarkt.

Frederico

Frederico is een circusanimator en geeft uw evenement of feest een speciaal tintje door zijn verschillende typetjes. Niets is te gek voor Frederico. Hij kan jongleren en balanceren, cocktailshakers, ballonnen modelleren en kan borden draaiende houden. Door de combinatie met clownerie en magic zorgt Frederico ervoor dat overal waar hij komt er een speciale dag van maakt.

Malabarista

De groep Malabarista is een multi inzetbare act. Met hun vuurshow zorgen zij voor een spectaculair spektakel en waant u zich even terug in de tijd van de narren.

 

Daddy Multiplex

Daddy Multiplex is een mobiel rijdende muzikale animatie. De mobiele act staat gekenmerkt om de vrolijke muziek en de interactie met het publiek. Het is een opvallend muzikaal entertainment. Gegarandeerd een succes voor braderies, recepties, jubilea etc.  Er zijn drie verschillende uitvoeringen

  • Daddy Multiplex orchestra, bestaande uit een driekwart pianoklavier, een halve trommel, twee bekkens, een klein draagorgeltje en nog veel meer bezienswaardigheden op een kleine bakfiets en uiteraard een vrolijke muzikant.
  • Dutchy Milkshake, zingt oude hits en country toppers op een koe met daarbij zijn trouwe metgezel.
  • Dixie Mixie Miniband, gaat het land door op een grote trom op wielen en klinken de vrolijke dixieland-klanken u tegemoet. Ook inzetbaar als omroeper voor promotie en folder acties.

 

In deze blog hebben wij de mobiele acts behandeld die allemaal in te huren zijn bij circusverhuur Pammy Boltini. Er zijn tal van mogelijkheden die ervoor zorgen dat er wel een mobiele act past bij uw evenement, festival of feest. Wilt u direct een act boeken? Dat kan door contact met ons op te nemen.  In onze volgende blog behandelen we nog andere mobiele acts die te huur zijn.

< Mobiele acts voor uw feest, festival of evenement Deel 1: Mobiele acts voor uw feest, festival of evenement >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...