Deel 1: Mobiele acts voor uw feest, festival of evenement

21 Januari, 2015 09:48

Circusverhuur Pammy Boltini beschikt over verschillende groepen die u kunt inhuren voor een bedrijfsfeest of evenement. De zogenoemde mobiele loopacts zijn dan ook erg populair en worden erg veel geboekt voor evenementen en feesten. In deze blog bespreken we een aantal populaire groepen die u in kunt huren.

 

Troupe Fantâsia

Deze circus animatie groep is een bonte verzameling van verschillende circusartiesten. U treft in deze groep verschillende soorten artiesten aan als, acrobaten, jongleurs, evenwichtkunstenaars, magiër, mimespeler, clownerie en nog veel meer. Troup Fantâsia is mobiel inzetbaar op de door u aangegeven plaatsen. Ze trekken van plek naar plek met verschillende korte voorstellingen. Deze groep is een opvallende en humorvolle verschijning op uw feest of evenement en zal u niet snel vergeten.

 

Compagny with Balls

De groep Compagny with Balls brengt tekstloos bewegingstheater voor alle leeftijden. Ze vertellen op een bijzondere manier hun verhaal. De parades bestaan uit acrobatische dans en maken ze gebruik van ballen in alle soorten en maten waarmee ze de meest gekke capriolen uit halen.

Te Gekke Clowns Team

Deze mobiele groep is multi-inzetbaar en sluiten naadloos aan bij uw evenement of feest. Dit team laten hun kunsten aan het publiek zien. Er zijn vier soorten clowns, bestaande uit:

  • De “Lange Benen Clown” loopt en danst op z’n stelten rond
  • De “Ballonnen Clown” maakt voor jong en oud beestjes en andere fraaie figuren van ballonen.
  • De “Schmink Clown” maakt op iedere want een kleine tekening.
  • De “Snoepjes Clown” loopt rond en deelt heerlijk snoepgoed uit.

Deze animators kunnen zich in verschillende soorten kostuums presteren en zo passen zij zich aan wat u wenst voor een evenement.

 

Martin Forget, pantomime speler

Martin Forget is een fantastische pantomime speler en een meesterlijke fietser en wanneer je hem tegenkomt vergeet je hem niet snel meer.  Hij imiteert al uw gebaren en gelaatsuitdrukkingen. Uw gasten wordt als het ware een spiegel voor gehouden. Alle acts van Martin Forget zijn stuk voor stuk opvallende en leuke mimeacts gevuld met humor. Deze mobiele act kan op elke plaats gespeeld worden.

 

Lalalijntje

Lalalijntje is een mobiele act bestaande uit twee prachtig uitgedoste koninginnen. Zij lopen op een evenement rond met een mobiele schmink creatie. Zij nodigen kleine, máár ook grote gasten uit zich te laten versieren met uitgebreide,  originele fantasy decoratie. Een bijzondere toevoeging voor een festival. Deze schminkact verplaatsen zich gemakkelijk en passen zich aan in diverse thema’s.

Circusverhuur Pammy Boltini heeft veel mobiele acts te bieden aan festivals, evenementen of feesten. Ziet u hier iets tussen staan die u wilt inhuren? Neem dan contact op met ons voor meer informatie en hoe wij u verder kunnen helpen. Houd onze volgende blog in de gaten voor meer mobiele acts die Circusverhuur Pammy Boltini.

< Deel 2: Mobiele acts voor uw feest, festival of evenement Circusdecoratie óók los te huur >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...