Circusgastheer of vrouw voor uw evenement

7 Oktober, 2014 10:44

Bent u op zoek naar een spetterende gastheer voor uw bruiloft, personeelsfeest, of ander evenement, dan bent u bij Boltini aan het juiste adres. In dit blog belichten we een aantal van onze bijzondere circusartiesten die u kunt inhuren om uw evenement nog gedenkwaardiger te maken.

 

Ben de Banjoman

Een vrolijke noot bij uw evenement is zeker Ben the Banjoman. Al zingend en spelend trekt de cowboy langs uw publiek om de feestelijke stemming te stimuleren. Ondertussen speelt hij op zijn tenorbanjo de leukste Amerikaanse countrymuziek. Op verzoek speelt hij ook een aantal gezellige Nederlandstalige meezingers.Zijn paard zal menigeen een swingende dansles geven met zijn wiegelende heupen op de maat van de muziek. Een bezoek van Ben de Banjoman aan uw evenement zal zorgen voor hilarische taferelen.

 

Lalalijntje

Deze dames zorgen voor veel vermaak en vertier. Twee compleet uitgedoste prachtige koninginnen die uw publiek indien gewenst kan voorzien van  prachtige gezichtsdecoratie. De gemakkelijk verwijderbare schmink kan uw bezoekers extra in de sfeer brengen, door schitterende oogdecoraties of zelfs het hele gezicht om te toveren. Ideaal voor themafeesten.

Het Te Gekke Clowns team

Wat is er nou leuker dan gezellige en knotsgekke clowns die uw evenement op komen vrolijken. Het te gekke team kan zich in verschillende kostuums presenteren. Denk bijvoorbeeld aan piraten, piccolo’s, Mexicanen, Amerikanen, sprookjesfiguren, zwarte pieten, Kerstmannen (en vrouwen), Halloween en Valentijn kostuums. Ze zorgen voor vertier voor jong en oud en laten uiteenlopende kunsten zien.

 

 We hebben nog veel meer artiesten voor u klaar staan! Houd ons blog in de gaten voor meer informatie over onze uitgebreide bestand van spectaculaire circusartiesten

< Vlijmscherp optreden met messenwerper Een origineel kinderfeestje organiseren? >

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke tent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...