Circusdecoratie te huur

11 December, 2014 10:15

Altijd al een evenement of feest willen aankleden met het thema Circus? Bij Pammy Boltini verhuren wij alle decoratie die uw feest of evenement tot een waar circus maken.  Dit geeft een extra speciaal gevoel en een uniek tintje aan uw feest. Mensen zullen dit niet snel vergeten. Alle decoratie die met circus te maken hebben zijn te huur.

Samengestelde pakketten

We hebben drie soorten artiesteningangen die u kunt huren. U kunt ook verschillende soorten pakketten samenstellen. Voor het gemak hebben wij er een aantal voor u op een rijtje gezet. Uiteraard kunt u ook uw eigen pakket samenstellen en dan maken wij graag voor u een offerte op maat.

Pakket 1: Kleine artiesteningang

De kleine artiesteningang is 3 meter hoog en 2,5 meter breed. Dit pakket is inclusief een piste van 6 meter, een pistekleed, 4 hekken en 6 pilaren. En dit voor maar 875 euro.

 

Pakket 2: Middelgrote artiesteningang

De middelgrote artiesteningang is 3 meter hoog en 3 meter breed. Dit pakket bevat een piste van 10 meter, een pistekleed, 2 hekken en 4 pilaren. Dit pakket kunt u al boeken voor 1.050 euro.

 

Pakket 3: Grote artiestengang

De grote artiesteningang is 4,5 meter en 4,5 meter breed. Pakket 3 is inclusief een piste van 10 meter, pistekleed, 6 hekken en 8 pilaren. Dit pakket kunt u huren voor 1.650 euro.

De pakketten zijn ideaal voor een uniek bedrijfsfeest of voor een groot feest. Uiteraard kunnen de onderdelen ook los gehuurd worden. Houd dan onze volgende blog in de gaten, daar zullen we ook de losse onderdelen bespreken die u kunt huren.

Met de circus decoratie van Pammy Boltini maakt uw feest hét feest dat niet snel vergeten zal worden! Wilt u een offerte op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.

< Circusdecoratie óók los te huur Circus bij jou op school? >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...