Circusdecoratie óók los te huur

23 December, 2014 09:35

Bij Circusverhuur Boltini zijn naast de pakketten die u kunt huren ook losse onderdelen die u kunt huren om uw feest of evenement een circus tintje te geven. De pakketten bestaan uit artiesteningangen, pistes, pistekleden, pilaren en hekken. Deze zijn ook allemaal los te huur. Tevens zijn er ook andere circusdecoratie die u eventueel los kunt huren. In deze blog zullen we de overige circusdecoratie bespreken.

 

Circusfronten, pilaren en hekken te huur

Wilt u bij aanvang al direct een unieke circus sfeer creëren? Dat kan door de buitenkant van uw evenement of feest te decoreren met pilaren, circusfronten en hekken van Circusverhuur Boltini. Er zijn verschillende soorten pilaren, hekken te huur. Hieronder zetten we ze op een rijtje.

Groot circusfront

Dit grote circusfront is 9 meter breed en 3,5 meter brood. Het is tevens mogelijk om een eigen logo erin te laten schilderen. U kunt dit huren voor een prijs van 800 euro.

 

Pilaren

De pilaren die te huur zijn 1,10 meter hoog. U kunt maximaal 6 stuks huren en de kosten bedragen hiervoor 40 euro per stuk.

 

Pilaren met lantaarn

Daarbij zijn er ook pilaren te huur met een lantaarn. Deze zijn 2,60 meter hoog en hiervan zijn er maximaal 4 stuks beschikbaar. U kunt deze pilaren met lantaarn al huren voor 60 euro per stuk.

 

Hekken

De hekken zijn te huur met schild. Ze hebben een afmeting van 1 meter hoog en 2 meter breed. We verhuren maximaal 10 stuks. De hekken zijn per stuk 40 euro.

 

 

Pipo-woonwagentje

Dit schattige Pipo woonwagentje is al te huur vanaf 275 euro. Hij is 2 meter lang, 1 meter breed en 1,5 meter hoog. De Pipo woonwagen is te huur zonder pony.

 

 

Circuspanelen

De circuspanelen van Circusverhuur Boltini geven een ruimte al een extra feestelijk tintje. De panelen kunnen los worden gehuurd. De diverse panelen zijn te huur met afbeeldingen van bijvoorbeeld een clown, jongleur, berentemmer en koorddanser. Wilt u ze allemaal huren?  Dan kunt u dit al huren voor 650 euro. Per stuk kunt u de panelen huren voor 240 euro.

 

 

Met deze circusdecoratie krijgt uw evenement of feest een echte circus sfeer. Het is ook mogelijk om de decoratie in pakketten samen te stellen. We kunnen voor u een offerte op maat maken. Neem dan contact met ons op.

< Deel 1: Mobiele acts voor uw feest, festival of evenement Circusdecoratie te huur >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...