Circus bij jou op school?

26 November, 2014 10:23

Heb jij altijd al eens een dagje een circusartiest willen zijn? Met Circus op school komen wij langs en maken wij met alle leerlingen van jouw school een circusvoorstelling. Wij bieden projecten aan voor één dag en van één week. Wij zorgen voor alles: de begeleiding, circusmaterialen, het circusdecor en de technische faciliteiten.

 

Spectaculair optreden voor elke groep

Met alle leerlingen maken we een spectaculaire voorstelling. Elke groep doet een andere act. Voor de onderbouw zijn er bijvoorbeeld de paardendressuur, de roofdieren en de Zuid Amerikaanse limboshow. De middenbouw kan met een clownsnummer, een hoepelnummer of een Chinese show aan de slag. Voor de bovenbouw zijn er circusacts waar meer technische vaardigheden aan bod komen, zoals jongleren en acrobatiek.

 

Komt allen, Komt allen

De voorstelling is voor en door deelnemers. Ook is het leuk om ouders en andere belangstellenden uit te nodigen. Het materiaal en het decor nemen wij mee. Een aantal attributen kan ook door de kinderen zelf gemaakt worden. Het is leuk om kinderen verkleed te laten komen. Ouders willen hierbij vast helpen.

 

Wil jij een dag een ware circusartiest zijn?

Neem dan contact met ons op. Dat kan per telefoon of per mail. Ook voor vragen of meer informatie neem gerust contact op. Wij komen graag langs bij jou op school om er een spectaculair feest van te maken.

< Circusdecoratie te huur Boek: ‘Circus Toni Boltini’ >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...