Boek Kitty met haar Vuur & Fakirshow

26 Maart, 2015 15:58

Wilt u een rasechte entertainer en performer op uw feest of evenement zien? Dan raden wij Kitty aan. Zij zorgt voor een spectaculair entertainment en is een vrouw met al meer dan 10 jaar ervaring.

 

Wervelende show

De show van Kitty laat je verrassen en zal je nog lang herinneren. Ze brengt zowel artistieke elementen in de show als dynamische elementen waardoor het erg afwisselend is. Haar show bestaat veel uit vuur, maar u  zult ook spectaculaire dingen te zien krijgen zoals over glas, zwaarden en spijkers lopen. Dit is slechts een kleine opsomming van de show.

 

Interactie en amusement

Kitty staat erom bekend dat zij altijd de interactie met het publiek aangaat, waardoor het extra spannend is. Zeker ook het amusement is van een hoog niveau. Door haar expressie, kracht en uitstraling houdt ze de aandacht van het publiek.

 

In de stijl die bij u past

Wanneer u Kitty  inhuurt heeft u ook de optie om aan te geven in welk thema zij op kan treden. Ze kan veel shows in verschillende thema’s presenteren. Haar kostuums, muziek, rekwisieten en presentatie maken een optreden compleet.


Meer informatie?

Bent u enthousiast geworden en wilt u Kitty inhuren? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen ook u advies geven over de mogelijkheden bijvoorbeeld wat betreft het thema. Klik dan hier!

 

< Jongleren? Hier leer je het! Bedrijfsuitje in een circustent? >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...