5 x originele entertainment ideeën voor een feest

12 Oktober, 2015 16:14

Iedereen zoekt voor zijn eigen feest of partij een uniek idee om de gebeurtenis echt onvergetelijk te maken. Hoe kan dit eigenlijk beter dan met een goede act? Wij hebben daarom vijf originele entertainment ideeën voor jouw feest op een rij gezet.

Extravagante make-up voor een themafeest

Als u een themafeest gaat organiseren is het natuurlijk super als iedereen volgens thema verschijnt. Er kunnen echter gasten zijn die het moeilijk vinden om de juiste outfit te kiezen en vervolgens de plank volledig misslaan.  Jammer voor de sfeer en de foto’s natuurlijk! Een goede en vooral leuke oplossing hiervoor is het inhuren van echte schmink professionals.  Zij lopen rond op jouw feest en zorgen ervoor dat iedereen leuke schmink en decoratie krijgt, in het gewenste thema.  Daarnaast kunnen ze ook nog een leuke workshop geven. De sfeer en de foto’s zullen net als het feest in ieder geval onvergetelijk zijn.

 

Clowns voor een lach op ieders gezicht

Zoek je een act die ervoor zorgt dat iedereen een lach op zijn gezicht heeft en waarmee  je 100% succes boekt? Dan is het huren van een clown niet eens zo’n gek idee. Het lijkt misschien ouderwets maar in Amerika is de clown eigenlijk nooit weggeweest op verjaardagspartijen of kinderfeestjes.  Dit komt omdat het eigenlijk  altijd heel leuk is gebleven.  In Nederland is het op partijen in ieder geval een zeer originele act. Je zal merken dat niemand hier te oud voor is. De vraag is eigenlijk niet of, maar wanneer de clown weer echt een come-back zal krijgen.

 

Muzikanten om naar te kijken

Muziek is iets wat eigenlijk onmisbaar is op elk feest of partij. Een goede dj, jazz, rock of coverband is natuurlijk nooit een slecht idee.  Toch zijn er op dit gebied nog vele leuke originele ideeën om er echt een vrolijke gebeurtenis van te maken. Denk bijvoorbeeld aan Nederlandstalige zangers in thema outfits of een heel orkest gespeeld door één man. Muziek wordt hierdoor niet alleen leuk om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.

 

Vuurspuwers om het ijs te breken

Als je echt wilt uitpakken dan zijn vuurspuwers wel een hele gave keuze voor een partij. Ze zijn voor talloze gelegenheden inzetbaar  zoals trouwerijen, verjaardagsfeestjes of jubilea. In combinatie met een spannende act zorgen de vuurspuwers echt voor spanning en sensatie en zal het zeker het ijs breken voordat de feestavond van start zal gaan.

 

Illusionisten om de magie te verhogen

In de volksmond ook wel goochelaars genoemd zijn op het moment zeer populair op tv maar worden eigenlijk in Nederland nog niet heel vaak ingezet op feesten. Toch is dit wel zeker mogelijk! Vooral voor een receptie bij een trouwerij of een verjaardagsfeest is een illusionist vaak een grote hit. Iedereen staat altijd versteld van de trucs  dat je zelfs som nog twijfelen of het niet echte magie is.

Wil je ook een originele act inhuren voor een specifieke gelegenheid, feest of partij? Neem dan eens een kijkje bij onze artiesten of neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.

< Handlezen: zo lees jij jouw hand! Eenvoudige kaarttruc met een verhaal: Boltini >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...