Olifant huren (Dit is voorlopig niet mogelijk)

Wilt u een onvergetelijke indruk maken tijdens de opening van uw bedrijf of pand? Of wilt u een ritje maken of trouwen op een olifant?

Dat kan bij Pammy Boltini.

  • - Decennia lange ervaring in de circuswereld
  • - Het welzijn van de dieren staat centraal
  • - Betrouwbare en perfect verzorgde olifanten
  • - Olifant huren inclusief begeleiding

 

Hoe kan ik een olifant huren?

Wilt u een olifant huren voor bijvoorbeeld uw trouwerij, een opening, themafeest of ander evenement? Bel Pammy Boltini: 0367852885. Telefonisch brengen wij al uw wensen in kaart voor een onvergetelijke dag.

 

Begeleiding en kosten

Olifanten zijn gigantische beesten. Uiteraard zorgt Pammy Boltini voor ervaren begeleiding om de dag goed te laten verlopen. De prijs voor het huren van een olifant is afhankelijk van onder andere uw wensen en de transportkosten. Neem voor een exacte prijs telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

 

Wist je dat…

…olifanten als enige diersoort niet kunnen springen? Wanneer olifanten zouden springen breken ze hun benen bij het neerkomen.

Olifanten zijn grote en zware dieren. Ze eten bijna de hele dag door en hebben een huid die bijna twee centimeter dik is. Hoe blijven de olifanten dan koel? Dat doen ze door met hun oren te flapperen.

Daarnaast heeft een olifant slagtanden en een slurf. De slagtanden worden gebruikt om gaten in de grond te hakken, bomen mee om te duwen, de slurf op te laten rusten of eventueel vijanden aan te kunnen vallen. Met de slurf kan een olifant eten, drinken, douchen, groeten, ruiken en nog veel meer.

 

Olifant of andere prachtige dieren huren

Bij circus Boltini kunt u naast het huren van een olifant ook vele andere prachtige circusdieren huren:

Een olifant huren voor uw opening, trouwerij of evenement

Circusverhuur Pammy Boltini heeft jarenlange ervaring met olifanten verhuur. Zo hebben onze olifanten bij de Toppers in de Amsterdam Arena gelopen. Onze olifanten zijn betrouwbaar en goed verzorgd.

Wilt u een olifant huren bij Pammy Boltini? Neem dan contact met ons op. Bel 0367852885 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke tent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn olifanten en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...