Circusartiesten en circusacts huren

Circusartiesten en circusacts huren

Wilt u circusartiesten huren? Circus Boltini heeft een groot aanbod circusacts. Al onze circusartiesten zijn beroepsmatige artiesten die fulltime het vak uitvoeren. Ze staan onder andere in TV shows en grote theaterproducties. Vrijwel alle circusacts kunnen op locaties worden uitgevoerd. Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van onze circusartiesten. Prijzen zijn op navraag. U kunt onder andere de volgende artiesten huren:

Workshops circusacts

Naast onze circusacts bieden we ook verschillende workshops. Wij bieden onder andere workshops in:

Verschillende circusartiesten inhuren

Steltenlopers

Walt Raaf Theateract: Steltenlopers zijn in verschillende creaties en thema’s in te huren. De acts zijn een combinatie van muziek, spel, dans en theater. U kunt kiezen uit meer dan 40 thema’s. Populair in de verhuur zijn de blauwe en witte vogel.

Circusartiesten Blauwe Vogel Walt Raaf / Big John and Little John

Big John en Little Doll: Steltenloper met een marionet (afgeleid van Gepet en Pinokkia). Perfect voor een nostalgische gezellige sfeer.

Klik hier voor het huren van steltenlopers

Pantomime:

Martin Forget: De meester in het imiteren van gelaatsuitdrukking en geniaal op de fiets. Zorgt voor interactiviteit met het publiek en laat een onvergetelijke indruk achter.

Circusartiest Martin Foget

Klik hier voor het huren van een Pantomimespeler

Clowns:

De ultieme allround circusanimator en specialist in clownerie. Behendig in o.a. jongleren, balanceren, cocktailshakers, draaiende borden, goocheltrucs en ballonnen modelleren. Kan veel diverse types aannemen en is ook inzetbaar als gastheer voor uw evenement.

Te Gekke Clowns Team

Te Gekke Clowns Team: Complete en diverse groep van vier verschillende soorten clowns. De “Lange Benen Clown”, “Snoepjes Clown”, Schmink Clown en “Ballonnen Clown” staan garant voor dolle pret op uw evenement. Ook geschikt als gastheren/vrouwen.

Klik hier voor het huren van een clownsact

Muzikale animatie:

Daddy Multiplex Orchestra: Gezellig en vrolijk muzikaal samenspel met een groot aantal instrumenten. Gespeeld door één man op een kleine bakfiets. Daddy zorgt voor veel bezienswaardigheden en interactie met het publiek.

Ganzenparade: Net zoals vroeger marcheren de ganzen mee in de muzikale parade geleid door de spelers. De parade bestaat uit vrolijke en opwekkende muziek en de ganzen laten zich in hun mars door de muziekspeler dirigeren. Dit zorgt voor een bijzondere interactie tussen mens en dier.


  • Circusartiest Daddy Multiplex

  • Ganzenparade

  •  Ben en de Banjoman

  • Maj & de Maestro
  •  

Ben de Banjoman: Voor al uw country toppers en Nederlandstalige meezingers. Op zijn gekleurde paard en ingebouwde geluidsapparatuur is hij de gangmaker op uw evenement.

Maj & de Maestro: Dit muzikale duo zorgt met hun diverse thema’s (bijv. buurman-buurvrouw, clownerie) in combinatie met verschillende attributen (bijv. vlaggetjesparasol, fiets met 3 wiel en accordeon) voor een complete animatie en ongedwongen sfeer.

Klik hier voor het huren van een muzikale animatie

Slangenbezweerders:

Onder begeleiding van intrigerende muziek zorgt de slangenbezweerder voor een compleet reptielenspektakel met wurgslangen, krokodillen, vogelspinnen, leguaan en varaan. Dit spannende schouwspel tussen mens en dier zal een blijvende indruk op u en het publiek maken.

Benodigdheden voor huurder: ruimte van minimaal 5 x 5 meter, MD/CD speler, professionele geluidsinstallatie.

Reptielenspektakel

Klik hier voor het huren van een reptielenshow

Vuurspuwers:

Fakirshow: Complete show met vuur, vuurswingen, vuurspuwen, vuurstrelen, glaslopen, spijkerbed, zwaard in keel hangen en meer. Deze spectaculaire show is te boeken in 10 verschillende thema’s (suggesties op aanvraag).

Benodigdheden voor huurder: ruimte van minimaal 4 x 5 meter, 3 meter hoogte, professionele geluidsinstallatie incl. microfoon, MD/CD speler en sfeerverlichting.

Malabariste: Ga terug in de tijd met deze waanzinnige act. Deze circusact is multi-inzetbaar en bestaat onder andere uit vuurswingen, vuurspuwen en vuurstrelen. Gegarandeerd een spektakel om naar te kijken.

Kitty/Knife Throwing Act / Malabarista

Knife Throwing Act Kitty en Femke:: Volledige en veelzijdige show met o.a. messenwerpen, schieten, vuur eten, vuurstrelen, vuurswingen en vuurspuwen. Presentatie is in diverse thema’s mogelijk.

Benodigdheden voor huurder: werkruimte minimaal 3 x 5 à 4 x 6 meter, 3,5 meter hoog, muziek op MD/CD, geluidsinstallatie incl. microfoon.

Klik hier voor het huren van een vuurspuwers act

Jongleurs:

Een multi-inzetbare entertainer die naast jongleren ook behendig is in balanceren, cocktailshakers, draaiende borden, goocheltrucs en ballonnen modelleren. Kan veel diverse types aannemen en is ook inzetbaar als gastheer voor uw evenement.

Jongleur

Klik hier voor het huren van jongleurs

Combinatie en overige circusacts:

Troup Fantâsia: Bonte verzameling van verschillende circusartiesten. Ze geven verschillende korte voorstellingen en trekken van plek naar plek op uw evenement. De artiesten bestaan o.a. uit een mimespeler, een magiër, jongleurs en acrobaten en zijn op aanvraag ook los te huren.

Compagnie with Balls: Ons tekstloze bewegingstheater vertelt verhalen op een grootse en unieke manier en zorgt ervoor dat jong en oud geboeid blijft kijken. Het is mogelijk om het bewegingstheater (parade) af te wisselen met acrobatiek voor dezelfde prijs. Vraag naar de mogelijkheden.

Troup Fantasia / Compagnie with Ballst / Lalalijntje / Pony rijden

Lalalijntje:: Dit gezellige en creatieve duo loopt rond op het evenement of festival en zorgt ervoor dat iedereen er feestelijk en speciaal uit komt te zien met o.a. schmink en originele fantasie decoratie. De act is makkelijk aan te passen aan verschillende thema’s.

Pony rijden met pipowagentje en ganzenparade:: Samen met de ganzenparade een woonwagentje voor kleine kinderen en een minipony waarop de kinderen een ritje kunnen maken. Ideaal voor een braderie of evenement met kinderen.

Klik hier voor het huren van de bovenstaande circusacts

Circusartiesten huren

Bent u enthousiast geworden en wilt u artiesten huren? Of wilt u bijvoorbeeld meer informatie over de prijs? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Voor ieder budget zijn er artiesten in  te huren.

Workshops

Extravagante make-up workshop: : Leer alles over glamour & extravagante make-up, diverse schmink, circusschmink, en tijdelijke tatoeages. De uitbundige Chantal en haar charmante assistente zullen de workshop begeleiden.

Personen:max. 30

 

 

 

 


Make-up

 

 

 

 

Klik hier voor het boeken van een make-up workshop of meer informatie

Karikatuurtekenen workshop:: Altijd al eens een karikatuur willen tekenen? Of er één van jezelf, collega’s, vrienden of familie willen hebben? In deze workshop leert u de kneepjes van het vak.

Personen:15 à 20

 

 

 

 


Karikatuurtekenen workshop

 

 

 

 

Klik hier voor het aanvragen voor een karikatuur workshop of meer informatie

Pantomime speler workshop: Theatertechnieken kunnen uitstekend helpen bij teambuilding en trainingen in persoonlijke effectiviteit. In deze workshop leert u uw eigen lichaamstaal en die van anderen kennen. De leermeester van de pantomime Martin Forget stimuleert in zelfvertrouwen, persoonlijke expressie, communicatie, bewustwording en motivatie.

Personen: max. 40

Zwaardvechten / Pantomime

Klik hier voor het aanvragen van een pantomime

Workshop in handlezen: Krijg inzicht in uzelf en anderen door de aloude kennis van het handlezen. In deze workshop krijgt u een deel theorie en een deel praktijk en interpretatie. Voor iedereen is er een klein handgemaakt theorieboekje die na afloop mee naar huis mag worden genomen.

Personen: max. 40

 

Handlezen

 Klik hier voor het boeken van een workshop in handlezen of meer informatie

Buikdans workshop: Word het middelpunt van de dansvloer en leer flexibel bewegen. Danseres Zeyna betovert u met haar bewegingen en leert vrouwen én mannen de techniek van het sensuele buikdansen.

Personen: max. 30

 

 

 

 


Buikdansen

 

 

 

 

Klik hier voor het aanvragen van een workshop buikdansen of meer informatie

Workshop in schermen en zwaardvechten:: In deze workshop leert men het zwaard te hanteren en op een veilige manier een theatraal zwaardgevecht aan te gaan. De schermclinic bestaat uit de beginselen van het schermen tot het complete duel.

Personen: max. 50

 

 Zwaardvechten & Schermen

Klik hier voor het aanvragen van een workshop in schermen - zwaardvechten of meer informatie

Circusworkshop: Beleef een onvergetelijke dag of avond met uw personeel. Op een interactieve manier worden verschillende circusdisciplines en diverse thema’s (bijvoorbeeld het vinden van balans) gecombineerd en aangeleerd. Bij dit thema horen drie workshopeilanden: handbalans en techniek, voetbalans en technieken, en de balans vinden met elkaar. Verschillende thema’s zijn bespreekbaar.

Personen: max. 25 per workshop

 

Circusworkshop

 Klik hier voor het boeken van een circusworkshop of meer informatie

Workshop in acteren, theater sport, freestyle theater: In deze workshop leert u de basis van het improviseren. Er zijn verschillende games waarin u gelijk aan de gang kunt. Het is laagdrempelig, interactief en er zijn korte komische sketches.

Personen: max. 30

Acteren, theater sport, freestyle theater

Klik hier voor het boeken van een workshop in acteren of meer informatie

Workshop in acrobatiek: Leer elkaar op een andere manier kennen. Deze workshop is ideaal om de onderlinge sfeer en samenwerking in het bedrijf te optimaliseren. U leert letterlijk om op elkaar te bouwen en te steunen. Er is daarom een intensieve samenwerking vereist.

Personen: max. 30

 

 Acrobatiek

Klik hier voor het boeken van een workshop in acrobatiek of meer informatie

Reptielen workshop: Zie van dichtbij verschillende bijzondere reptielen, zoals wurgslangen, krokodillen en vogelspinnen en leer hoe u er mee om kunt gaan. Ferry Torrez begeleidt de workshop en laat u zien hoe er op een wederzijdse respectvolle manier contact kan zijn tussen mens en dier.

Personen: max. 25

 

 

 

 


Reptielen

 

 

 

 

Klik hier voor het boeken van een reptielen workshop of meer informatie

Workshop in stuntacts: Dit is een veelzijdige en uitgebreide workshop waarin u en uw medewerkers grenzen leren op te zoeken en te verleggen. Denk aan spijkerbed liggen, bijlen gooien en glas lopen. Collega’ moeten intensief met elkaar samenwerken om het laatste zetje te geven en angsten te overwinnen. Iedereen leert hierdoor zelfvertrouwen opbouwen waardoor er een nieuwe motivatie ontstaat in uw bedrijf.

Personen: max. 40

Stuntacts

 Klik hier voor het boeken van een reptielen workshop of meer informatie

Europa's beste circusartiesten

Wij beschikken over een groot bestand met Europa's beste circus artiesten, die hun talenten vertonen om bijvoorbeeld een evenement op te leuken of natuurlijk om gewoon een show te geven. Al onze circusartiesten hebben ervaring in de beste circussen en zijn vaak opgeleid aan de meest prestigieuze circusscholen. Daarnaast zijn het artiesten die fulltime en beroepsmatig hun vak uitoefenen. Al onze circusartiesten hebben complete beheersing over het vak en veel passie waardoor het leuk is om naar te kijken. Indien u meer uitgebreide informatie wil ontvangen over het huren van circus artiesten en de circusacts, neem dan contact met ons op.

Buiten het circus om

Buiten het circus om zijn er vele mogelijkheden. Zo werken onze steltenlopers vaak in discotheken en onze echte circus clowns op hippe bedrijfsfeesten, om de vaak stijve of te serieuze sfeer te doorbreken. U zult zien dat een echte circus clown veel meer is dan de rode neus; het is de passie erachter en de complete beheersing van het vak die hem tot wie hij is. Wilt u graag meer informatie over het huren van circusartiesten buiten het circus om. Neem dan gerust contact met ons op!

Circus workshops van Boltini

Toni Boltini, de bedenker van één van de bekendste circussen van Europa, gaf zijn kennis en ervaring door aan zijn nakomelingen. Pammy Boltini wil de kennis van Toni Boltini die hij had over het leven in en om een circus doorgeven aan het publiek. Zij heeft ervoor gekozen om circus workshops te gaan geven. Voor meer uitgebreide informatie over de workshops, neem dan contact met ons op. Wij hopen u te zien tijdens één van onze workshops die door specialisten zal worden gegeven. Voor een kleine stukje circus historie bekijk nu een aantal klassieke acts in het tweede filmpje op de hoofdpagina.

Boek direct een act, workshop of vraag informatie aan

Naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten tussen de 16 meter en/ of 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke tent het beste bij U past.

Lees meer

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn olifanten en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...