Bedrijfsuitje in een circustent?

11 Maart, 2015 16:17

Wilt u een unieke ervaring creëren voor uw medewerkers? Stel dan uw eigen bedrijfsuitje samen in een circustent. Gegarandeerd een groot succes met verschillende optredens en workshops. U kunt het zelf helemaal bepalen.

Circustenten in alle soorten en maten

Zo zagen de circus tenten er in de jaren 70 uit.

Als u aan een circustent denkt, denkt u waarschijnlijk aan een enorm grote tent. Wij verhuren juist ook kleinere voortenten die ook geschikt zijn voor bedrijfsrecepties of ‘kleinere’ personeelsuitjes. De grote circustenten zijn uiteraard ook te huur. Zo is er altijd wel een geschikte tent te vinden voor uw bedrijfsuitje.

Regel een optreden met een echte circusartiest

Met alleen een tent heb je nog niet hét bedrijfsuitje waar uw personeel het nog lang over zal hebben. Bij Circus Boltini hebben wij ook een groot aanbod van circus acts. Zorg voor een spetterend optreden en creëer een onvergetelijke avond. Hieronder vindt u een opsomming van acts die u kunt boeken:

  • Acrobaten
  • Clowns
  • Illusionisten
  • Jongleurs
  • Vuurspuwers
  • Steltenlopers

Een optreden van één van onze artiesten kunt u gemakkelijk bij ons boeken. Ook als u iets anders wilt organiseren, dan kunt u bij ons uw bedrijfsfeest op maat samen stellen.

Een dag leven als een circusartiest?

Wilt u uw personeel laten ervaren hoe het is om een circusartiest te zijn en alle leuke trucjes te leren? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Circusworkshop bij ons te volgen. Wij willen graag onze kennis doorgeven aan het publiek. De workshops worden gegeven door onze specialisten. Wilt u meer informatie of wilt u graag de mogelijkheden  weten? Neem gerust contact met ons op.

< Boek Kitty met haar Vuur & Fakirshow Dé uitvinding van Boltini: de Hydraulische circustent >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...