5 unieke workshops

31 Oktober, 2014 16:10

Bij Pammy Boltini hebben we verschillende soorten workshops die een feest of een evenement een uniek tintje geven. De uniekste en creatiefste workshops hebben we voor je op een rijtje gezet.

 

1.      Extravagante make-up workshop

Met de extravagante make-up workshop lopen alle gasten bij je feest er uniek bij. De organisator kan je alles vertellen over make-up, glamour en extravagante make-up. Ook zijn zij gespecialiseerd in diverse schmink, zoals circus en temporary tattoos.

2.      Karikatuurtekenen workshop

Altijd al eens een karikatuur van jezelf willen hebben? Of lijkt het je leuk om het zelf te leren. Met de karikatuurtekenen workshop leer je alle kneepjes van het vak en worden de gasten verrast met een tekening. De tekenaar maakt karikaturen en legt daarbij uit waar hij op let en hoe hij ervoor zorgt dat mensen zich herkennen in de tekening. Hierdoor leert u de kneepjes van het vak en kunt u misschien zelf een tekening maken van uw partner.

 

3.      Workshop handlezen

Altijd al benieuwd geweest wat handen kunnen vertellen? Dan is een workshop handlezen iets voor jou. Met deze workshop leer je wat je in een hand kan herkennen. Het bestaat uit een theoretische en een praktische gedeelte. In de theorie leer je hoe je dingen kan herkennen aan een hand en hoe je dat kan interpreteren. In de praktijk kijk je naar elkaars handen en zal de trainster ook nog zelf een kijkje nemen en informatie over geven.

 

4.      Pantomime speler workshop

In deze workshop leer je bewust te zijn van je eigen lichaamstaal en die van een ander door middel van theater technieken. Dit is dan ook erg interessant om je teambuilding verder te ontwikkelen. De workshop wordt met veel humor en enthousiasme gegeven. Daarbij leer je enkele pantomime technieken, zoals op de plaats lopen, de glazen wand en touwtrekken.

 

5.      Buikdans workshop

Met de buikdans workshop leer je hoe je gracieus, sensueel, ingetogen en uitbundig kan zijn. Onze buikdanseres laat je meeslepen in de oosterse expressie. Je leert de techniek en je wordt een professionele danseres. Onze lerares heeft al tientallen vrouwen én ook mannen tot enthousiaste beoefenaars van de oosterse dansen gemaakt.

Enthousiast geworden over een workshop? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

< Boek: ‘Circus Toni Boltini’ Vlijmscherp optreden met messenwerper >

Ontdek de dieren van het circus

De meest populaire circusdieren zijn pinguïns en kamelen, maar er zijn meer dieren kijk verder welke dieren nog meer.

Lees meer

Over Circus Boltini

Circus Boltini is met zijn decennialange ervaring een begrip in de Nederlandse circuswereld. In 1980 is het circus gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor het verhuur van een compleet circus, tenten, dieren en circusacts.

Contact

Office: Televisieweg 113  
1322BD Almere 

Mail: info@boltini.nl
Tel: 0367852885

...